Εκθέσεις φωτογραφίας

HARD LIGHT PORTRAITS VOL. 2

Η νέα έκθεση μιας δημιουργικής ομάδας που προσεγγίζει τη φωτογραφία με φρέσκια ματιά, γεμάτη ενθουσιασμό.

Η Λέσχη Φωτογραφίας ν.κ.Κωνσταντινουπολιτών/artPhotoClub σάς προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας των μελών της, που αφηγείται τη φωτογραφική προσέγγιση μέσα από την τεχνική του σκληρού φωτισμού και της αέναης κίνησης που επέλεξαν δεκατρία μέλη της, με την καθοδήγηση του φωτογράφου Χρήστου Κανάκη, για να δημιουργήσουν τα δικά τους πoρτραίτα.

Στο σχετικό δελτίο τύπου διαβάζουμε:

Άπλετο φως – απόλυτο σκοτάδι.

Ακραίες αντιθέσεις -που χαρακτηρίζουν άλλωστε την εποχή- δυσκολεύουν  τον φωτογράφο σε αυτή την πρόκληση. Η έκφραση και  το συναίσθημα  αναδεικνύεται σε αυτή την δοκιμασία,  αποκαλύπτοντας την πλαστικότητα της ανθρώπινης μορφής, της γοητεία της κίνησης, καθώς και τις δυνατότητες της φωτογραφικής τέχνης και τεχνικής.

Δυο λόγια για την ομάδα

Η Λέσχη Φωτογραφίας ν.κ.Κωνσταντινουπολιτών/artPhotoClub δραστηριοποιείται στα φωτογραφικά δρώμενα από το 2006, υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Χρήστου Κανάκη, με έδρα τη Φιλοθέη,  Λεωφόρος Καποδιστρίου 17.  Τα μέλη της συνθέτουν ένα  ζωντανό, πολύχρωμο πάζλ μιας δημιουργικής ομάδας που προσεγγίζει τη φωτογραφία με φρέσκια ματιά, γεμάτη ενθουσιασμό.

Οι συμμετέχοντες διδάσκονται στα σεμινάρια της Λέσχης, σε πλήρως εξοπλισμένους χώρους, τα μυστικά της σύγχρονης ψηφιακής και αναλογικής φωτογραφίας, τόσο από αισθητική όσο και από τεχνική άποψη και συμμετέχουν σε μια ενεργή ομάδα φίλων της φωτογραφίας που μοιράζεται το κοινό πάθος για τη φωτογραφία και δραστηριοποιείται με εκδηλώσεις και εκθέσεις, φωτογραφικές συναντήσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε χώρους με σκοπό τη βελτίωση των φωτογραφικών ικανοτήτων.

  • Χώρος: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  – Πλατεία Παναιτωλίου 4, Αλσούπολη, Ν. Ιωνία
  • Εγκαίνια: Σάββατο 27 Μαίου, 19:00
  • Διάρκεια: 27/05/2016 μέχρι  04/06/2016
  • Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή, 18:00 – 21:00
  • Είσοδος Ελεύθερη

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΤΗΛ. 6944 584670 – E-mail: photo.lesxi.konpol@gmail.com

 – Φωτό: Άκης Αηδόνης