Νέα Νέα μοντέλα

HASSELBLAD H6X

Έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις υψηλότερες απαιτήσεις οπτικής απόδοσης που υπάρχουν!

H ευχρηστία αποκτά άλλο νόημα με την Hasselblad H6X!

Πρόκειται για μια SLR μηχανή μεσαίου φορμά που είναι πλήρως συμβατή με όλους τους φακούς σειράς Η, που περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, τους HCD 24mm, HCD 28mm, HCD 35-90mm. Μπορεί επίσης να δεχτεί πλάτη με φιλμ, αλλά επίσης διαθέτει την ίδια συμβατότητα με την Η5Χ σε σχέση με ψηφιακές πλάτες τρίτων κατασκευαστών.

Η Η6Χ έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις υψηλότερες απαιτήσεις οπτικής απόδοσης που υπάρχουν. Το σώμα της είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής, για να αντέξει και στην πιο σκληρή χρήση. Οι φακοί σειράς Η έχουν σχεδιαστεί για χρήση με αισθητήρες 37Χ49mm, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με μεγαλύτερους αισθητήρες με ελάχιστη επίπτωση στην ποιότητα εικόνας περιφερειακά. Ο ενσωματωμένος φωτοφράκτης στο φακό προσφέρει συγχρονισμό με φλας σε ταχύτητες μέχρι 1/800s, αλλά επίσης προσφέρει λειτουργία χωρίς κραδασμούς και θόρυβο. Το σκόπευτρο της Η6Χ είναι μεγάλο και φωτεινό και προσφέρει κάλυψη περίπου 100%. Φυσικά υπάρχει αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας, χειροκίνητη εστίαση αλλά και δυνατός λαμπτήρας εστίασης, για τις περιπτώσεις που ο υπάρχον φωτισμός είναι χαμηλός.

Tα προγράμματα λήψης περιλαμβάνουν χειροκίνητη λήψη, προτεραιότητα διαφράγματος, προτεραιότητα ταχύτητας και δύο προγράμματα Ρ. Η φωτομέτρηση είναι κεντρικά ζυγισμένη, σημειακή και κεντρικά σημειακή. Σε λήψεις με φλας η μηχανή υποστηρίζει αυτόματη κεντρικά ζυγισμένη φλασομέτρηση TTL-OTF. Υπάρχουν ακόμα 8 διαφορετικά προφίλ στα οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε διάφορους συνδυασμούς ρυθμίσεων, για μεγαλύτερη ευκολία στη φωτογράφηση. Τέλος, η οθόνη LCD, που υπάρχει στο επάνω μέρος της μηχανής, σας επιτρέπει να ελέγξετε αλλά και να αλλάξετε τις διάφορες ρυθμίσεις.