Νέα Νέα μοντέλα

HOME ΚΑΙ DASH CAMERAS XIAOYI ΑΠΟ ΤΗΝ DIVITEC Α.Ε

Λύσεις για το σπίτι αλλά και το αυτοκίνητό σας.

Η DIVITEC SA επεκτείνοντας την συνεργασία της με την Xiaoyi, ανακοινώνει τη διάθεση στην ελληνική αγορά των σειρών YI Home and Dash Cameras, που δίνουν αξιόπιστες, ποιοτικές και πρωτοποριακές λύσεις για την ασφάλεια των σπιτιών, των μικρών καταστημάτων αλλά και των μετακινήσεων.

Οι IP κάμερες της YI σε συνδέουν με το σπίτι σου, το κατάστημά σου και τους δικούς σου ανθρώπους, οπουδήποτε και οποτεδήποτε, μέσω βίντεο και ήχου, σε πραγματικό χρόνο, με το άγγιγμα απλά ενός κουμπιού. Όλες οι YI κάμερες εγκαθίσταται με 3 πολύ απλά βήματα: Συνδέεις το καλώδιο στο ρεύμα, κατεβάζεις την εφαρμογή YI Home και τη συνδέεις με το κινητό σου τηλέφωνο.

 Υψηλή ανάλυση με ευρυγώνιο φακό και ζουμ

Οι ΥΙ Ηοme and Dome Cameras, ανάλογα με το μοντέλο, φέρνουν γυάλινους φακούς με διάφραγμα f/2.0 έως f/2.8 για  φωτεινές και πεντακάθαρες εικόνες. Με ανάλυση HD (1280×720) ή FullHD (1920×1080) προσφέρουν άριστη ποιότητα εικόνας ακόμα κι αν κάνεις μεγέθυνση για να δεις μικρότερες λεπτομέρειες. Καθώς είναι εξοπλισμένες με ευρυγώνιους φακούς από 111ο έως 130ο μπορείς να επεκτείνεις την περιοχή κάλυψης για να έχεις καθαρή εικόνα συγκεκριμένων σημείων και αντικειμένων.

Στην περίπτωση των Yi Dome Cameras με 345° οριζόντια περιστροφή και 115° κάθετη, ο χώρος παρακολουθείται από κάθε γωνία, και επιπλέον έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί την όποια κίνηση.  Απλώς, κάνε διπλό κλικ για να ενεργοποιήσεις το ψηφιακό ζουμ 4x και να εστιάσεις σε λεπτομέρειες.

Πάντα σε επαγρύπνηση

Η νυχτερινή όραση των ΥΙ Ηοme and Dome Cameras αποτελείται από μη παρεμβατικό 940mm αισθητήρα υπέρυθρων. που αποδίδει ακόμα και σε περιβάλλοντα πολύ χαμηλού φωτισμού, χωρίς να ενοχλεί όσους βρίσκονται στο χώρο.

Συζήτηση σε πραγματικό χρόνο με τους αγαπημένους σου

Με μια απλή κίνηση στο κινητό σου τηλέφωνο, μπορείς να ξεκινήσεις μια συζήτηση δύο κατευθύνσεων με την οικογένειά σου έστω κι από μακριά. Το ειδικά σχεδιασμένο μικρόφωνο και ηχείο διασφαλίζει δυνατή και καθαρή ποιότητα φωνής.

Άμεση ειδοποίηση για εντοπισμό κίνησης

Χάρη στην ενσωματωμένη υψηλής ποιότητας τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης, η κάμερα σου στέλνει ειδοποίηση στο κινητό περιγράφοντας πότε, πού και τι είδους κίνηση ανιχνεύτηκε, ώστε να είσαι πάντα πλήρως ενημερωμένος για το τι συμβαίνει.

Αποθήκευσε τις αυθόρμητες στιγμές σου

Υποστηρίζουν έως 32GB κάρτα SD, αποθηκεύοντας βίντεο των σημαντικών σου στιγμών. Για μεγαλύτερη ασφάλεια και προσβασιμότητα, μπορείς να αποθηκεύεις τις καταγραφές στο YI Cloud. Το καλύτερο, όμως, είναι η ενσωματωμένη λειτουργία που ενεργοποιεί αυτόματα την καταγραφή όταν υπάρχει αλλαγή στην εικόνα, ώστε να επιτυγχάνεται βέλτιστη απόδοση στην αποθήκευση χώρου.

Πλήρης πανοραμική εικόνα

Κινώντας απλά το κινητό σου τηλέφωνο δεξιά-αριστερά, μπορείς να έχεις πανοραμική εικόνα για πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Η δυνατότητα γυροσκοπίου που παρέχεται από την εφαρμογή YI Smart App, μπορεί να ακολουθήσει την κατεύθυνση του κινητού σου για να μπορείς να δεις κάθε γωνία που καταγράφεται.

YI DASH CAMERA

H κάμερα αυτοκινήτου της YI συνδυάζει πολλά άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά και παρέχει προστασία σε σένα και στο αυτοκίνητό σου με ασυναγώνιστη απόδοση και τιμή. Σχεδιασμένη με το σύστημα ADAS (Advanced Driver Assistance System), η κάμερα αναλύει δεδομένα, όπως η ταχύτητα και η απόσταση του οχήματος μπροστά και στέλνει ηχητικές προειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο σε περίπτωση απόκλισης από τη λωρίδα ή αν οδηγείς πολύ κοντά στο αυτοκίνητο μπροστά σου. Η YI Smart Dash Camera υποστηρίζει 1920x1080p Full HD στα 60fps και 2304x1296p ultra HD στα 30fps και παράγει φωτεινές, καθαρές και ακριβείς εικόνες ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες.

Πλήρης κάλυψη και των 3 λωρίδων με ευρυγώνιο φακό 165ο

Για να μειωθούν τα τυφλά σημεία, η YI Smart Dash Camera χρησιμοποιεί υπερ-ευρυγώνιο γυάλινο φακό 165ο οπου καταγράφει άνετα και τις 3 λωρίδες.

Εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία εικόνας και νυχτερινή όραση

Η νυχτερινή όραση είναι σημείο κλειδί για την απόδοση της κάμερας. Η κούραση του οδηγού, ο κακός φωτισμός και τα φώτα που μπορεί να τυφλώσουν συμβάλλουν στην αύξηση των νυχτερινών ατυχημάτων. Η YI Smart Dash Camera χρησιμοποιεί υψηλής ανάλυσης φακό με διάφραγμα f1.8 και ευαισθησία αισθητήρα 3.0μm x 3.0μm για να εξασφαλίσει άριστη νυχτερινή όραση. Καταγράφει ζωντανές εικόνες με ακρίβεια χρωμάτων ακόμα και σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού χωρίς βοηθητικό φωτισμό.

Καταγραφή βίντεο 1080p 60fps H.2.64 και επείγουσα καταγραφή

Η YI Smart Dash Camera φέρει έναν high-end επεξεργαστή βίντεο με καταγραφή στα 60fps. Έχει σχεδιαστεί να απαθανατίζει ταχέως κινούμενα αντικείμενα, ενθουσιώδεις στιγμές και παρέχει άμεσα ακριβή στιγμιότυπα σε περίπτωση ατυχήματος. Με την υψηλής απόδοσης H.264 κωδικοποίηση βίντεο, η κάμερα εξασφαλίζει καθαρές εικόνες σε υψηλή ανάλυση, ενώ σώζει χώρο αποθήκευσης και περισσότερο υλικό. Το σύστημα φέρει επίσης τεχνολογία G-sensor που επιτρέπει στην κάμερα να σώζει αυτόματα το υλικό που οδηγεί σε κάποιο ατύχημα και το υλικό αμέσως μετά, ώστε να έχεις επίσημη καταγραφή του ατυχήματος σε περίπτωση που ζητηθεί από ασφαλιστικές εταιρείες ή για άλλους σκοπούς.

Φακός 6G+φίλτρο υπερύθρων

Ο επαγγελματικός φακός 6G από γυαλί έχει ένα φίλτρο υπερύθρων για να μπλοκάρει τις υπέρυθρες ακτίνες και να μειώνει την αντηλιά, κάνοντας τις εικόνες HD πιο έντονες, καθαρές και ρεαλιστικές.

Φιλικό περιβάλλον για το χρήστη

Περιλαμβάνει οθόνη 2.7” 16:9 LCD με ικανότητα προεπισκόπησης και αναπαραγωγής. Με μεγάλα κουμπιά και εύκολα αναγνωρίσιμα εικονίδια για εύκολη χρήση.

Ενσωματωμένο WiFi

Με την ενσωματωμένη 2.4GHz λειτουργία Wi-Fi απλά ανοίγεις την εφαρμογή και συνδέεις την κάμερα για να δεις βίντεο είτε σε πραγματικό χρόνο είτε να τα αναπαράγεις. Με την YI Smart Dash κάμερα μπορείς να μοιραστείς τα ταξίδια σου με φίλους οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

 Ανθεκτική στη φωτιά και στους κραδασμούς 

Για να επιτευχθεί η τέλεια ισορροπία μεταξύ μεγέθους και βάρους, η YI Smart Dash κάμερα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό στη φωτιά υλικό επιπέδου SABIC’s PC/ABS. Λόγω αυτού, η κάμερα μπορεί να αντέξει μεγάλη δύναμη σύγκρουσης ακόμα και σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και δεν θα παρουσιάσει σημάδια κόπωσης, ούτε θα αποκτήσει κίτρινο χρώμα κάτω από την επίδραση υπεριώδους ακτινοβολίας.