ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ & ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ MAGZTER!

Oδηγίες βήμα-βήμα για το τι πρέπει να κάνετε!

Όπως γνωρίζετε, οι ηλεκτρονικές εκδόσεις (e-publications) για τα περιοδικά και τα βιβλία μας είναι άμεσα διαθέσιμες για αγορά και ανάγνωση (είτε μεμονωμένων τευχών είτε συνδρομών) σε επιτραπέζιο υπολογιστή, laptop, tablet και smartphone, σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη στον κόσμο online πλατφόρμα ανάγνωσης περιοδικών και εφημερίδων Magzter, η οποία συγκεντρώνει πάνω από 5.000 τίτλους από 3500+ εκδότες που προέρχονται από 200+ χώρες του πλανήτη!

Στο άρθρο αυτό θα σας δείξουμε με απλά λόγια τα εξής:

  • Πώς μπορείτε να αγοράσετε οποιαδήποτε από τις ηλεκτρονικές μας εκδόσεις επιθυμείτε.
  • Πώς μπορείτε να διαβάζετε τα περιοδικά και τα βιβλία μας είτε απευθείας από το magzter.com (μέσω επιτραπέζιου υπολογιστή και laptop) είτε μέσω της εφαρμογής του (σε tablet και smartphone).
Πώς να κάνετε τις αγορές σας
  • Από τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:
  1. Στη διεύθυνση https://www.magzter.com/register δημιουργείτε ένα δωρεάν λογαριασμό, μέσω είτε του email σας είτε των προφίλ σας σε Facebook και Twitter.
  2. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της εγγραφής σας, μπαίνοντας στη διεύθυνση https://www.magzter.com/publishers/NEXUS-MEDIA-LP θα βρείτε όλες τις προς πώληση εκδόσεις μας.
  3. Κάντε κλικ στο εξώφυλλο της αρεσκείας σας και στη συνέχεια αγοράστε είτε το μεμονωμένο τεύχος/βιβλίο/bookazine είτε την ετήσια συνδρομή που επιθυμείτε μέσα από την επιλογή “Αdd to cart”. Φυσικά μπορείτε να αγοράσετε ταυτόχρονα περισσότερους από έναν τίτλους, να συνδυάσετε την αγορά μεμονωμένων εκδόσεων με αγορά συνδρομής (-ών) κ.ο.κ.
  4. Μπείτε στη σελίδα των αγορών, και κάντε την πληρωμή μέσω χρεωστικής ή/και πιστωτικής κάρτας, πατώντας το σχετικό εικονίδιο που θα βρείτε πάνω δεξιά στη σελίδα: 

  • Από τη συσκευή Android (smartphone/tablet), iPad και iPhone που διαθέτετε, αρκεί να κατεβάσετε τη δωρέαν εφαρμογή του Magzter, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο που ακολουθεί:

   

Μόλις ολοκληρωθεί το downloading, και εφόσον δεν έχετε ήδη εγγραφεί στο Magzter μέσω επιτραπέζιου υπολογιστή θα κληθείτε κι εδώ να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό. Aν είστε ήδη εγγεγραμμένος (-η), απλώς θα περάσετε στην εφαρμογή το user name και το password των οποίων είστε ήδη κάτοχος.

Πολύ σημαντικό: η χρήση της εφαρμογής σάς προσφέρει το πρόσθετο πλεονέκτημα, σε σχέση με την ανάγνωση στον επιτραπέζιο υπολογιστή, ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τις εκδόσεις μας στη συσκευή σας για ανάγνωση, ακόμα κι όταν βρίσκεστε offline!

Πώς να διαβάζετε τις εκδόσεις μας

Για το θέμα αυτό έχουμε ήδη δεχτεί αρκετά τηλέφωνα και μέιλ με απορίες σας. Για το λόγο αυτό, ετοιμάσαμε το παρακάτω πλήρως επεξηγηματικό video, όπου θα δείτε επακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να διαβάζετε τις εκδόσεις μας είτε απευθείας σε επιτραπέζιο υπολογιστή/laptop είτε μέσω της εφαρμογής του Magzter σε tablet και smartphone. Επίσης θα ανακαλύψετε πού ακριβώς θα βρίσκετε αποθηκευμένες τις παλιότερες εκδόσεις μας που έχετε ήδη αγοράσει.

Μέσα σε λιγότερο από 3’30” θα έχετε όλες τις σχετικές απαντήσεις!

Καλές αγορές και καλή ανάγνωση!

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Sergey Zolkin