Photonet

ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΡΑΣΗ; ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ!

Εάν εκπροσωπείτε ένα οποιοδήποτε φωτογραφικό φορέα (ομάδα, λέσχη, σύνδεσμο, γκαλερί, κατάστημα, ένωση, εκδόσεις, συνδικαλιστικό όργανο κ.λπ.) ή είστε απλώς ένας μεμονωμένος δημιουργός που θέλει να γνωστοποιήσει την επόμενη δράση του σε ολόκληρο το φωτογραφόφιλο κοινό της χώρας (και όχι μόνο!) μπορούμε να σας βοηθήσουμε! Μάθετε πώς στο άρθρο που ακολουθεί!

Η Νexus Media E.E. αποτελεί τη μεγαλύτερη και δυναμικότερη ελληνική εκδοτική εταιρία αναφορικά με το Imaging και τη φωτογραφία. Μέσα από όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μας ΜΜΕ, υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τα φωτογραφικά δρώμενα κάθε μορφής στην Ελλάδα. Εάν έχετε, συνεπώς, κάποιο νέο φωτογραφικού ενδιαφέροντος και θέλετε να το μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, μπορούμε να σας προσφέρουμε τη δημοσιότητα που ζητάτε!

Για να μπορέσουμε να το κάνουμε, ωστόσο, αποτελεσματικά, σας προτείνουμε να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές οδηγίες:

 1. Χρειαζόμαστε για το Δελτίο Τύπου (ΔΤ) ένα κείμενο 200-800 λέξεων σε Word doc – docx. To κείμενο θα πρέπει να είναι γραμμένο αποκλειστικά στα ελληνικά και όχι σε greeklish ή οποιαδήποτε ξένη γλώσσα. H ενσωμάτωση του κειμένου του ΔΤ στο ίδιο το email, σε αρχείο pdf ή jpg, καθώς και η παραπομπή σε link άλλης ιστοσελίδας για την ανεύρεσή του δεν είναι δόκιμες πρακτικές και πρέπει να αποφεύγονται.
 2. Εφόσον το ΔΤ αφορά κάποιο επερχόμενο event ή προσφορά, η ημερομηνία διεξαγωγής είναι ιδιαίτερα σημαντική προκειμένου να υπάρξει αρκετός χρόνος για να διαδοθεί το μήνυμά σας. Προτείνεται η αποστολή του σχετικού ΔΤ να γίνεται τουλάχιστον 7-10 ημέρες πριν την πραγματοποίησή του.
 3. Σε συνέχεια του παραπάνω σημείου, μην ξεχνάτε να συμπεριλάβετε αναλυτικές πληροφορίες για τα εξής:
  • ακριβής διεύθυνση τόπου διεξαγωγής (με τηλέφωνο & site)
  • διάρκεια και ωράριο
  • τιμή εισιτηρίου, εφόσον δεν υπάρχει ελεύθερη είσοδος.
 4. Όποιο κι αν είναι το περιεχόμενο του ΔΤ, είναι απαραίτητο να συνοδεύεται αυτό από (τουλάχιστον) τρεις – πέντε (3-5) φωτογραφίες (αρχεία jpg), σε υψηλή ανάλυση (300dpi) και μέγεθος 21x28cm. Η αποστολή αφισών – προσκλήσεων – link για video στο YouTube, για event κάθε τύπου, μπορεί να γίνει επικουρικά, εφόσον επιθυμείτε, αλλά δεν υποκαθιστά τις φωτογραφίες.
 5. Εφόσον επιθυμείτε να στείλετε μεγαλύτερο αριθμό φωτογραφιών (που ξεπερνούν σε συνολικό μέγεθος τα 10ΜΒ) προτιμήστε την αποστολή τους μέσω WeTransfer (δωρεάν αποστολή αρχείων μεγέθους ως 2GB) SendGB (δωρεάν αποστολή αρχείων μεγέθους ως 5GB)  ή άλλων ανάλογων υπηρεσιών.
 6. Οι φωτογραφίες είναι απαραίτητο να έχουν το όνομα των δημιουργών τους προκειμένου αυτό να αναρτάται στις δημοσιεύσεις μας. H αναγραφή του ονόματος πρέπει να είναι στα ελληνικά στο ΔΤ (όχι με κεφαλαία γράμματα, προκειμένου να είναι σαφής ο τονισμός στα ονοματεπώνυμα) – ωστόσο στο όνομα του αρχείου jpg πρέπει να γίνεται με λατινικούς και όχι με ελληνικούς χαρακτήρες.
 7. Η αποστολή του υλικού (ΔΤ+φωτό) πρέπει να γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο email: photonetmag@gmail.com. ΔΤ που στέλνονται σε οποιοδήποτε άλλο από τα email της εταιρίας μας ή μέσω μηνυμάτων στις σελίδες μας στα social media (Facebook – Twitter – Instagram –  Linkedin) δεν θα δημοσιεύονται.
 8. Στο email σας πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο) ενός τουλάχιστον προσώπου, το οποίο να μπορούμε να αναζητήσουμε εφόσον επιθυμούμε πρόσθετες πληροφορίες πριν τη δημοσίευση.
 9. Όλες οι αναρτήσεις που θα κάνουμε (είτε αφορούν τα έντυπα, είτε τα ηλεκτρονικά μέσα που διαθέτουμε) γίνονται δωρεάν. Μοναδική εξαίρεση γίνεται για ειδήσεις που αφορούν σεμινάρια ή/και workshop για τα οποία ζητείται πληρωμή. Σε αυτή την περίπτωση η σχετική ανάρτηση θα γίνει μόνο σε συνδυασμό με καταχώριση (για την οποία θα υπάρξει συνεννόηση με το εμπορικό μας τμήμα, σε πολύ προσιτές τιμές!)
 10. Όλα τα ΔΤ που λαμβάνονται από τη συντακτική ομάδα μας, αφού ελεχθούν ως προς την πληρότητά των παραπάνω προαπαιτουμένων, δρομολογούνται για δημοσίευση σε ένα ή και περισσότερα από τα ΜΜΕ της εταιρίας μας.