Διεθνείς Διαγωνισμοί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ HUAWEI INFOCUS AWARDS

Διάσημοι φωτογράφοι επιβραβεύουν το ταλέντο σας – μεγάλα δώρα σάς περιμένουν!

Έχει τύχει να τραβήξεις μια φωτογραφία τόσο καλή που θα ήθελες να ξέρεις τι θα έλεγε ένας φημισμένος φωτογράφος αν την έβλεπε; Ο διαγωνισμός Huawei InFocus Awards σού δίνει την ευκαιρία να το μάθεις και να δείξεις το ταλέντο σου στον κόσμο!

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει 6 κατηγορίες, 5 από τις οποίες σχετίζονται με τη φωτογραφία: #Emotion Tag, Πρόσωπα, Hello Life!, Storyboard, Going the Distance και 1 κατηγορία αφιερωμένη στο βίντεο: Life Now.

Το InFocus είναι αφιερωμένο σε όλους τους χρήστες συσκευών Huawei οι οποίοι μπορούν να πάρουν μέρος αποστέλλοντας τη φωτογραφία τους σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες. Η αποστολή γίνεται μέσω του website του διαγωνισμού από τις 24 Ιουνίου 2019.

Κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο είναι γεμάτο με όμορφες στιγμές, που δημιουργούνται από εμάς, από την άγρια ζωή, από τη φύση και τα συναισθήματα. Οι στιγμές αυτές είναι εύθραυστες γι’ αυτό και το ζητούμενο είναι η ανακάλυψη και η αποτύπωση σε μια φωτογραφία, της ανεξερεύνητης ομορφιάς που μας περιβάλλει και την ανάδειξή της μέσα από τον φωτογραφικό διαγωνισμό Huawei InFocus Photography 2019. Ο κόσμος είναι επίσης γεμάτος τοπία που δεν έχουν φωτογραφηθεί ποτέ εξαιτίας της απομακρυσμένης τοποθεσίας τους ή επειδή επισκιάζονται από άλλα πασίγνωστα τουριστικά αξιοθέατα. Γι’ αυτό η Huawei έψαξε για  μέρη που οι περισσότεροι δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε ή να φωτογραφίσουμε και η ανεξερεύνητη ομορφιά τους αποκαλύπτεται με τη δύναμη της κάμερας του Huawei P30.

Αυτοί αποφασίζουν!

Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν στον διαγωνισμό θα παρουσιάζονται σε ένα ειδικό website, όπου κάθε χρήστης του διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων και των συμμετεχόντων, θα μπορεί να ψηφίσει την αγαπημένη του φωτογραφία μέχρι τις 11 Αυγούστου 2019. Στην επόμενη φάση, οι καλύτερες δουλειές θα αξιολογηθούν από μια εκλεγμένη κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από ειδικούς και αναγνωρισμένους φωτογράφους.

Ανάμεσά τους βρίσκονται οι:

 • YANMIN WANG – Πρόεδρος του Huawei Consumer Business Group Huawei σε CEE & Nordic
 • MARCIN TYSZKA – Πολωνός φωτογράφος μόδας που συνεργάζεται με τα πλέον αναγνωρισμένα περιοδικά παγκοσμίως, όπως τα Marie Claire, Harper’s Bazaar, Glamour, Elle και Vogue.
 • NIKOLAJ THANING RENTZMANN – Δανός καλλιτέχνης που επικεντρώνεται κυρίως στη φωτογραφία διασημοτήτων, ενώ παράλληλα παρουσιάζει στους SoMe λογαριασμούς του γραφικά τοπία από την πόλη και την φύση.
 • EMMA SVENSSON – Πολυσχιδής φωτογράφος freelancer και λάτρης της περιπέτειας που ταξιδεύει στον κόσμο.
 • YENER TORUN – Αρχιτέκτονας και φωτογράφος που μεταμορφώνει αστικά τοπία, ανασχηματίζει την αρχιτεκτονική ως γεωμετρική αφαιρετικότητα και δημιουργεί μια εναλλακτική πραγματικότητα μέσω των έργων του.
 • VUTHEARA KHAM – Γάλλος φωτογράφος με καταγωγή από την Καμπότζη και έδρα το Παρίσι. Γοητευμένος από το φως, την φωτογραφία δρόμου και το αστικό τοπίο. Του αρέσει να παίζει με νέες προοπτικές και οπτικές γωνίες. Γνωστός για το φως και τα γραφικά στις συνθέσεις του, το στυλ του χαρακτηρίζεται από σκηνές δρόμου στο Παρίσι και σε όλο τον κόσμο.

Τι μπορείς να κερδίσεις;

Για τον μεγάλο νικητή του Grand Prix, τα δώρα είναι ένα HUAWEI MateBook 13, ένα Watch GT, το ποσό των 10.000€, ένα κουπόνι αξίας 250$ για το Trip Advisor και  δημοσίευση της φωτογραφίας του για μία εβδομάδα ως ταπετσαρία στις κεντρικές σελίδες της TripAdvisor στις εξής χώρες: Σουηδία, Πολωνία, Δανία, Αυστρία, Νορβηγία, Φινλανδία, Τσεχία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισραήλ, Σερβία, Σλοβακία και Τουρκία.

 • Για τους νικητές της πρώτης θέσης σε κάθε κατηγορία: Ένα HUAWEI MateBook 13, ένα Watch GT, ένα HUAWEI P30 Pro, ποσό 2.000€ και έναν e-voucher κωδικό αξίας 250$ για το Trip Advisor.
 • Για τους νικητές της δεύτερης θέσης σε κάθε κατηγορία: ένα HUAWEI P30 Pro
 • Για τους νικητές της τρίτης θέσης σε κάθε κατηγορία: ένα HUAWEI P30
 • Ο νικητής του Βραβείου του Κοινού θα λάβει ένα HUAWEI P30 Pro και ένα Watch GT

 • Φωτό: Semih Αydίn (Τουρκία), συμμετοχή στην κατηγορία Going the Distance του διαγωνισμού.