Νέα μοντέλα

HUAWEI MATE 10 ΚΑΙ MATE 10 PRO

Τα πρώτα smartphones στον κόσμο που είναι εξοπλισμένα με τον επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης Kirin.

Τα νέα μοντέλα Mate 10, Mate 10 Pro και PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 10 αποτελούν πρωτοπόρες συσκευές τεχνητής νοημοσύνης, ενσωματώνοντας τον επεξεργαστή Kirin 970 και το καινοτόμο περιβάλλον χρήστη EMUI 8.0.

Η σειρά HUAWEI Mate 10 συνεχίζει την παράδοση των υψηλών προϊοντικών επιδόσεων και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ παράλληλα ενσωματώνει την νέα τεχνολογία της διπλής κάμερας Leica Dual Camera.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Kirin 970, ο πρώτος στον κόσμο επεξεργαστής για smartphones που ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης με αυτόνομη μονάδα επεξεργασίας νευρωνικού δικτύου (Neural Network Processing Unit – NPU).
  • Κρύσταλλο 3D, HUAWEI FullView Display και υποστηριζόμενη τεχνολογία HDR10 για έντονα ζωντανά και φωτεινότερα χρώματα.
  • HUAWEI SuperCharge με πιστοποίηση ασφαλείας TÜV Fast-Charge και μπαταρία 4000 mAh με διαχείριση μπαταρίας που υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη.
  • Νέα διπλή κάμερα Leica με φακούς SUMMILUX-H, και οι δύο με διάφραγμα f / 1.6, καθώς και έξυπνη φωτογραφία συμπεριλαμβανομένων AI-Powered Real-Time Scene , Αναγνώριση αντικειμένων και AI-powered Bokeh Effect.
  • Ένα ολοκαίνουριο, απλοποιημένο EMUI 8.0 βασισμένο στο Android  8.0.

Τα HUAWEI Mate 10 και HUAWEI Mate 10 Pro είναι οι πρώτες συσκευές που τροφοδοτούνται από τον νέο επεξεργαστή Kirin 970 και παρέχουν τεχνητή νοημοσύνη για ταχύτερη και πιο προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης. Το chipset Kirin 970 κατασκευάζεται με προηγμένη διαδικασία κατασκευής ημιαγωγών TSMC 10nm και διαθέτει οκταπύρηνo επεξεργαστή ARM Cortex, το πρωτοεμφανιζόμενο chipset γραφικών δώδεκα πυρήνων Mali G72 και την πρώτη μονάδα νευρωνικού δικτύου σχεδιασμένη ειδικά για κινητή συσκευή. Ο Kirin 970 διαθέτει επίσης νέο διπλό ISP για έξυπνη φωτογραφία με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης.

Η εξειδικευμένη μονάδα νευρωνικού δικτύου σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή πλατφόρμα HiAI της Huawei, αποδεικνύει ότι ο Kirin 970 προσφέρει 25 φορές καλύτερη απόδοση και 50 φορές μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση για εργασίες που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη, σε σύγκριση με τους τέσσερις πυρήνες Cortex-A73. Τα μοντέλα της σειράς HUAWEI Mate 10 είναι τα ταχύτερα smartphones του κόσμου, καθώς υποστηρίζουν συνδεσιμότητα LTE για εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες λήψης. Αποτελούν επιπρόσθετα τις πρώτες παγκοσμίως που προσφέρουν υποστήριξη dual 4G SIM και dual VoLTE.

Συνδυάζοντας τεχνικές ατομικής και συλλογικής νοημοσύνης, η νέα σειρά HUAWEI Mate θέτει στην υπηρεσία του χρήστη μια σειρά υπηρεσιών, όπως αναγνώριση σκηνών και αντικειμένων και μετάφραση σε πραγματικό χρόνο, όλα με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης. Ο Kirin 970 αποτελεί μια ανοικτή πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία νέων και ευρηματικών εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης που επεκτείνει τις δυνατότητες της Huawei σε ολόκληρη την αλυσίδα προϊόντων.

Σχεδιασμός 

Tο HUAWEI Mate 10 διαθέτει οθόνη 5,9 ιντσών με προβολή 16:9 και HDR10 για να υποστηρίξει ζωντανά χρώματα. Το 6-ιντσών HUAWEI Mate 10 Pro διαθέτει οθόνη OLED προβολής 18:9, υψηλή αναλογία οθόνης και HDR10 για δυναμική προβολή βίντεο. Οι συσκευές διαθέτουν 3D γυαλί, που καλύπτει όμορφα και συμμετρικά και τις τέσσερις πλευρές τους, χαρίζοντας εργονομικό και άνετο κράτημα. Το πίσω μέρος των συσκευών διαθέτει ειδικό σχεδιασμό που αναδεικνύει τη νέα διπλή κάμερα Leica. The HUAWEI Mate 10 Pro έχει πιστοποίηση IP67 που το προστατεύει από νερό και σκόνη.

Nέα διπλή Leica κάμερα και λογισμικό διαχείρισης ενέργειας 

 Η Huawei συνεργάστηκε ξανά με την Leica για να σχεδιάσουν τους νέους φακούς της διπλής κάμερας   για το HUAWEI Mate 10 και HUAWEI Mate 10 Pro. Οι νέοι φακοί συνδυάζουν αισθητήρες RGB στα 12MP και μονόχρωμους στα 20MP, Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS), διπλού φακούς με διάφραγμα στα f/1.6, Bokeh Εφε και Ψηφιακό Zoom και τα δυο τροφοδοτούμενα από τεχνητή νοημοσύνη. Αντίστοιχα οι λειτουργίες Real-Time Scene Object Recognition υποστηρίζονται από τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης η οποία επιλέγει αυτόματα τις ρυθμίσεις της κάμερας βάσει του αντικειμένου και της σκηνής, και υποστηρίζει προηγμένη λειτουργία ψηφιακού ζουμ με λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης με ανίχνευση κίνησης για πιο καθαρές και ευκρινέστερες φωτογραφίες.

Το HUAWEI Mate 10 και το HUAWEI Mate 10 Pro τροφοδοτούνται από μπαταρία 4000 mAh υψηλής περιεκτικότητας η οποία διαθέτει έξυπνο σύστημα διαχείρισης ενέργειας αφού κατανοεί τη συμπεριφορά των χρηστών και διαθέτει έξυπνα τους πόρους για τη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση χαμηλής τάσης 4,5V, τροφοδοτώντας τη συσκευή από 1% έως 20% σε 10 λεπτά και 1% έως 58% σε 30 λεπτά. Επιπλέον, το HUAWEI SuperCharge είναι η πρώτη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στον κόσμο με πιστοποίηση TÜV Fast-Charge εξασφαλίζοντας ασφαλή φόρτιση.

Το HUAWEI Mate 10 και HUAWEI Mate 10 Pro θα ενσωματώνουν το ολοκαίνουργιο EMUI 8.0 της Huawei βασισμένο στο Android 8.0. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν μηχανισμό τεχνητής νοημοσύνης για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Kirin 970, μεταφραστή υποβοηθούμενο από τεχνητή νοημοσύνη για να εξασφαλίσει ταχύτερη και πιο ακριβή διαδραστική μετάφραση για καλύτερη επικοινωνία, εύκολη λειτουργία προβολής για τη σύνδεση της νέας σειράς Huawei Mate σε μια μεγαλύτερη οθόνη και τέλος υποστήριξη για πλήρη εμπειρία γραφείου, είτε προβάλλοντας την οθόνη της συσκευής στην οθόνη του υπολογιστή, είτε καθιστώντας την οθόνη του υπολογιστή προέκταση της οθόνης του κινητού.

Νέα αξεσουάρ

Η Huawei δημιούργησε επίσης τρία αξεσουάρ για το HUAWEI Mate 10: την κάμερα EnVizion 360, τo SuperCharge  Power Bank και την Έξυπνη Ζυγαριά.

  • Η κάμερα EnVizion 360 μπορεί να φωτογραφίζει φωτογραφίες 5Κ και βίντεο 2K με 360 μοίρες με πολλαπλές λειτουργίες προβολής για να τις μοιράζονται οι χρήστες στα social meida.
  • To SuperCharge Power Bank της Huawei υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση χαμηλής τάσης 4,5V / 5A.
  • Η Έξυπνη Ζυγαριά μπορεί να παρακολουθεί και να αναλύει πληροφορίες για την υγεία, όπως το ποσοστό σωματικού λίπους και το δείκτη μάζας σώματος μέσω εφαρμογής για κινητά.