Νέα μοντέλα

HUAWEI MATE 50 PRO

Mε στόχο να καταστεί ο νέος βασιλιάς της φωτογραφίας στα smartphones!

Το HUAWEI Mate 50 Pro διαθέτει κάμερα με το πρώτο έξυπνο, ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων και προσφέρει τις πιο ευέλικτες δυνατότητες φωτογραφίας που έχουν υπάρξει ποτέ σε smartphone. Το νέο μοντέλο-ναυαρχίδα αποτελεί επίσης “ένα μεγάλο βήμα στην αισθητική, τη λειτουργικότητα και την αντοχή των smartphones” σύμφωνα με την εταιρία.

Αυτά τα ισχυρά χαρακτηριστικά ενισχύονται περαιτέρω από το λειτουργικό σύστημα EMUI 13, που κάνει το ντεμπούτο του στο Mate 50 Pro και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα απρόσκοπτων έξυπνων υπηρεσιών. Η λειτουργία SuperHub, για παράδειγμα, διευκολύνει την αβίαστη μεταφορά δεδομένων και αρχείων μεταξύ εφαρμογών και συσκευών, υπερβαίνοντας μακροχρόνια εμπόδια που διαχώρισαν  διαφορετικές μεταξύ τους,  πλατφόρμες.

Καινοτόμος κάμερα με έξυπνο διάφραγμα

To HUAWEI Mate 50 Pro διαθέτει μια πρωτοποριακή κάμερα διαφράγματος Ultra Aperture 50MP με ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων, το οποίο ενσωματώνει βασικές εξελίξεις στο οπτικό σύστημα, τη μηχανική δομή, την τεχνολογία απεικόνισης και την επεξεργασία εικόνας. Το έξυπνο διάφραγμα προσαρμόζεται στη λειτουργία Αυτόματης Λήψης, ώστε να ταιριάζει με οποιαδήποτε σκηνή και λήψη, ενώ η μετάβαση στη λειτουργία Professional επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν  χειροκίνητα το βάθος πεδίου και τον βαθμό θαμπώματος.

Επίσης, το προηγμένο υλικό και οι ενσωματωμένοι αλγόριθμοι βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τη λήψη στατικής εικόνας. Η κάμερα Ultra Aperture είναι εξοπλισμένη με μεγάλο διάφραγμα f/1.4, που συνεργάζεται με τη λειτουργία XD Fusion Pro για να ρυθμίσει τη φωτεινότητα της εικόνας, τις λεπτομέρειες φωτός και σκιάς, καθώς και να τελειοποιήσει το contrast. Η νυχτερινή λειτουργία καταγράφει φωτογραφίες με ιδιαίτερα ευδιάκριτες φωτεινές και σκοτεινές περιοχές, ακόμα και σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό. Η λειτουργία πορτρέτου εφαρμόζει φυσικό θόλωμα φόντου για να κάνει το θέμα να ξεχωρίζει από το περιβάλλον του. Η περισκοπική κάμερα τηλεφακού υποστηρίζει εύρος zoom έως και 200X, φέρνοντας ακόμα και τις πιο μακρινές σκηνές, ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

Η ευρυγώνια μακρο-κάμερα μεγεθύνει τις λεπτομέρειες, παρουσιάζοντας πτυχές επιπέδου χιλιοστού και σταγονίδια δροσιάς, με εξαιρετική ευκρίνεια. Το HUAWEI Mate 50 Pro υποστηρίζει, επίσης, ευρείας κλίμακας λήψη βίντεο και macro picture-in-picture (PiP) για την ακριβέστερη καταγραφή κινούμενων σκηνών.HUAWEI Mate 50 Pro KV

Υψηλή ποιότητα κατασκευής και κομψή εμφάνιση

Πέρα από τη χαρακτηριστική συμμετρία στον σχεδιασμό του, χαρακτηριστικό   της σειράς Mate, το HUAWEI Mate 50 Pro χρησιμοποιεί, επίσης για πρώτη φορά,  τον κομψό, ανάγλυφο σχεδιασμό Clous de Paris στον σχεδιασμό της κάμερας, που το το καθιστά πρωτοποριακά όμορφο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Το HUAWEI Mate 50 Pro διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με διαφορετικά υλικά στην πίσω επιφάνεια.  Μία έκδοση με κάλυμμα από γυαλί και μία με κάλυμμα από  vegan δέρμα. Η έκδοση με γυαλί  διατίθεται σε ασημί και μαύρο χρώμα, τα οποία δίνουν στο τηλέφωνο ένα ξεχωριστό, κομψό φινίρισμα.

HUAWEI Mate 50 Pro An Instant Classic

Εκατομμύρια εφαρμογές μέσω AppGallery και Google Apps μέσω Gspace

Το νέο HUAWEI Mate 50 Pro, όπως και κάθε συσκευή τηλεφώνου Huawei, διαθέτει το κατάστημα εφαρμογών AppGallery, μέσω του οποίου έχετε πρόσβαση σε  όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες. Στην Ελλάδα, το HMS οικοσύστημα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως μεταξύ άλλων, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει μία προηγμένη εμπειρία χρήσης. Παράλληλα, μέσα από τη 3rd party εφαρμογή Gspace, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο  AppGallery, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις Google εφαρμογές που χρειάζεστε ή έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.

Aξιολόγηση DXOMARK

Το HUAWEI Mate 50 Pro επιβραβεύτηκε με το υψηλότερο σκορ στην ιστορία του DXOMARK, με την εξαιρετική βαθμολογία 149. Συγκεκριμένα, το νέο HUAWEI πέτυχε την καλύτερη βαθμολογία φωτογραφίας που έχει δοθεί μέχρι σήμερα, χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα στις κατηγορίες: έκθεση, εστίαση και υφή/θόρυβος. Λεπτομέρειες στο video που ακολουθεί!