Νέα Νέα μοντέλα

HUAWEI MATE 9

Ο επεξεργαστής Kirin 960 υπόσχεται να προσφέρει την καλύτερη απόδοση multi-core μεταξύ όλων των επεξεργαστών σε smartphone.

H Huawei παρουσίασε το Huawei Mate 9 και την αποκλειστική έκδοση Mate 9 PORSCHE DESIGN. Tο νεότερο μέλος της σειράς Mate προσφέρει στους χρήστες μία νέα  Android εμπειρία, που χαρακτηρίζεται από τον επεξεργαστή Kirin 960, την τεχνολογία φόρτισης Super Charge αλλά και εντυπωσιακό UX (User Experience).

“Για να δημιουργήσουμε το Mate 9, ξεκινήσαμε με μια απλή ερώτηση: – πώς μπορούμε να βελτιώσουμε κάθε στοιχείο της εμπειρίας στα smartphones”, δήλωσε ο Richard Yu, Διευθύνων Σύμβουλος, της Huawei. “Γνωρίζουμε ότι για τους σημερινούς απαιτητικούς χρήστες, ένα γρήγορο και λειτουργικό smartphone είναι μόνο η αρχή. Οι καταναλωτές θέλουν, επίσης, έναν καταπληκτικό σχεδιασμό και έξυπνες λειτουργίες. Έτσι έχουμε δημιουργήσει δύο νέες συσκευές με το καλύτερο hardware και software. Το αποτέλεσμα είναι η νέα σειρά Mate, απίστευτα διαφορετική, μέσα και έξω.”

Μεγιστοποιημένες επιδόσεις και ταχύτητα με τον επεξεργαστή Kirin 960

Ο Kirin 960 είναι ο πρώτος επεξεργαστής στον κόσμο που ενσωματώνει ARM Cortex-A73/ A53 οκταπύρηνη CPU και Mali G71 οκταπύρηνη GPU. Ο επεξεργαστής υπόσχεται να προσφέρει την καλύτερη απόδοση multi-core μεταξύ όλων των επεξεργαστών σε smartphone, ενώ παράλληλα να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας έως και 15%. Η GPU μπορεί να υπερηφανεύεται για 180% βελτίωση στις επιδόσεις και 40% βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης σε σύγκριση με τον προκάτοχό της. Ο Kirin 960 επίσης αξιοποιεί στο έπακρο τα πρωτοπόρα επίπεδα γραφικών Vulkan σε Android 7.0 ενισχύοντας την απόδοση των γραφικών έως και 400%.

Μια ασφαλής μπαταρία με ταχύτερη φόρτιση

Το Huawei Mate 9 ενσωματώνει μπαταρία υψηλής πυκνότητας 4000mAh με τη νέα τεχνολογία ταχύτατης φόρτισης Supercharge. Με την προηγμένη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, το Huawei Mate 9 αυξάνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να παρέχει πάνω από δύο ημέρες συνεχούς απόδοσης. Αυτό περιλαμβάνει 40% αύξηση σε χρόνο τηλεφωνικών κλήσεων σε CDMA και 20% αύξηση στο χρόνο αναπαραγωγή games.

man_matte_sandblast_gery_quick-charge

Υποστηρίζοντας ταχεία  φόρτισης (5Α), η τεχνολογία Supercharge φόρτισης επιτρέπει 50% βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. 10 λεπτά φόρτισης προσφέρουν αρκετή ενέργεια για να παρακολουθήσετε δύο ολόκληρες ταινίες. Το πιο σημαντικό, η μπαταρία θέτει νέα στάνταρ στην τεχνολογία φόρτισης, συμπεριλαμβανομένης της Super Safe 5-gate προστασία, που προσφέρει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της τάσης τους ρεύματος και της θερμοκρασίας εξαλείφοντας τους κινδύνους και προστατεύοντας τη ζωή της μπαταρίας.

Ένα νέο πρότυπο για επαγγελματικής ποιότητας φωτογραφίες με smartphone

Μετά την επιτυχία του Huawei Ρ9, το Huawei Mate 9 διαθέτει Leica κάμερα με διπλό φακό δεύτερης γενιάς. Η Huawei και η Leica συνέχισαν την προσπάθεια τους για να βελτιώσουν και να ενισχύσουν την οπτική απόδοση της κάμερας, η οποία πλέον περιλαμβάνει έναν αισθητήρα 12 Megapixel/ F2.2 RGB, ένα μονοχρωματικό αισθητήρα 20 Megapixel και εξελιγμένους αλγορίθμους εικόνας.

Ο αισθητήρας RGB υπόσχεται ζωντανά χρώματα, ενώ ο μονοχρωματικός αισθητήρας αποτυπώνει λεπτομέρειες και βάθος που ταιριάζουν με το φωτογραφικό στυλ της Leica. Όταν συνδυάζονται με την λειτουργία της Οπτικής Σταθεροποίησης Εικόνας (OIS) του διπλού φακού και με την τεχνολογία πρώτη στο industry τεχνολογία διπλής κάμερας pixel binning, το Huawei Mate 9 αποκτά μια προηγμένη ικανότητα για νυχτερινές λήψεις φωτογραφιών.

O Kirin 960 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίζει τη διπλή κάμερα της Leica με υβριδικό ζουμ. Η λειτουργία 4-1 Hybrid Auto-Focus διαθέτει εστίαση με λέιζερ, εστίαση με phase detection, εστίαση βάθους και εστίαση αντίθεσης.

Σχεδιασμός Υψηλής Απόδοσης

Το Huawei Mate 9 διαθέτει οθόνη 5.9’’ FHD. Βασισμένο σε μια εκτενή διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης, το Huawei Mate 9 είναι κατασκευασμένο με 50 διαφορετικές διαδικασίες που συμπεριλαμβάνουν 1 ώρα επεξεργασίας CNC, με αποτέλεσμα ένα μονοκόμματο μεταλλικό πλαίσιο υψηλής ακρίβειας.

To Design συναντά τον ηγέτη της τεχνολογίας

Το Porsche Design Huawei Mate 9 limited edition συνδυάζει την σχεδιαστική υπογραφή της Porsche Design με την τεχνολογική εξειδίκευση της Huawei. Το Porsche Design Huawei Mate 9 limited edition ενσωματώνει κυρτή οθόνη τεχνολογίας AMOLED 5.5” με μια λεία και κομψή αίσθηση. Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο χρώμα Graphite Black.

Η εμπειρία στο Android επαναπροσδιορίζεται

Με την παρουσίαση του EMUI 5.0, το Huawei Mate 9 επαναπροσδιορίζει το λειτουργικό σύστημα Android για να βελτιώσει την εμπειρία, την αισθητική και τη λειτουργικότητα. Με το EMUI 5.0, το Mate 9 γίνεται πιο έξυπνο και αποτελεσματικό με την πάροδο του χρόνου κατανοώντας τα πρότυπα συμπεριφοράς των καταναλωτών, διασφαλίζοντας ότι οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν περισσότερο θα έχουν πρόσβαση και σε μεγαλύτερους πόρους του συστήματος. Αυτό εγγυάται μια μακράς διαρκείας, ομαλή εμπειρία μέσα στην πάροδο του χρόνου, αφού το EMUI 5.0 επιβραδύνει την επιδείνωση της απόδοσης  που όλες οι smartphone συσκευές αντιμετωπίζουν.

To EMUI 5.0 εισάγει επίσης μια εντελώς νέα σχεδίαση στο user experience του λογισμικού. Περισσότερο από το 50% των χαρακτηριστικών μπορεί τώρα να είναι προσβάσιμο με έως δύο κλικ, ενώ πάνω από το 90% μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε τρία κλικ.

Η Huawei παρουσίασε επίσης το HUAWEI FIT, ένα ελαφρύ ρολόι γυμναστικής που παρακολουθεί την δραστηριότητα μας, τον ύπνο μας, τον καρδιακό μας  παλμό και πολλά άλλα. Το HUAWEI FIT παρέχει ολοκληρωμένα και εξατομικευμένα προγράμματα που εκτελούνται και προσφέρουν καθοδήγηση για την προπόνηση μας σε πραγματικό χρόνο – μετά από μια προπόνηση τρεξίματος το ρολόι εμφανίζει VO2 max, τον χρόνο επαναφοράς μας και το αποτέλεσμα της προπόνησης μας. Είναι η πρώτη wearable συσκευή με πιστοποίηση TÜV-WΤ για αξιοπιστία και ακρίβεια.

huawei-fit

Huawei Fit