Ενδιαφέρουν Νέα

HYBRIDS: ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Τεχνολογία, ακτιβισμός και ποπ κουλτούρα συμβαδίζουν στη νέα έκθεση της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

H Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση σάς προσκαλεί σήμερα (8μμ) στα εγκαίνια της έκθεσης Hybrids: Στα όρια Τέχνης και Τεχνολογίας για ένα ταξίδι σε μια άλλη πραγματικότητα παρέα με τα cocktails της Absolut και τη μουσική του En Lefko 87,7.

Θέλετε να δείτε την επιστήμη να συναντά την τέχνη; Τεχνολογία, ακτιβισμός και ποπ κουλτούρα συμβαδίζουν στη νέα έκθεση που πραγματοποιεί η Στέγη σε συνεργασία με το καινοτόμο ερευνητικό και πολιτιστικό κέντρο νέων μέσων Ars Electronica του Linz.

Μπορεί ένα έργο τέχνης να δημιουργήσει νέες μορφές ενέργειας; Πώς θα ήταν η αναπαράσταση της ψηφιακής σας περσόνας στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων;

Τα Υβρίδια διερευνούν την έννοια του υβριδισμού, τη μείξη διαφορετικών μέσων και ιδιωμάτων που οδηγεί σε νέες μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης. Καλλιτεχνικά έργα, εργαστήρια και περφόρμανς σε μια έκθεση νέων μέσων που υπερβαίνει τα όρια μεταξύ τέχνης και επιστημονικής έρευνας. Το μετά της ψηφιακής τέχνης, σήμερα στη Στέγη.

Η είσοδος στα σημερινά εγκαίνια της έκθεσης είναι δωρεάν.

Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας για άλλες ημερομηνίες εδώ.

  • Xώρος: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Λεωφόρος Συγγρού 107, Αθήνα
  • Εγκαίνια: 7/11/2016, 20:00
  • Διάρκεια: 8/11/2016 – 15/1/17
  • Ωράριο: 12:00-21:00 (στον εκθεσιακό χώρο)
  • Εισιτήρια: Κανονικό: 5 €, Μειωμένο, Φίλος, Οικογένειες / Μικρή παρέα (3-9 άτομα): 3 €, ΑΜΕΑ, Άνεργοι, Οικογένειες / Μεγάλη Παρέα (10+ άτoμα): 2 €