Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

IMAGE+TECH EXPO 2017: ΤΟ MEETING POINT ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!

40 ημέρες πριν από την έναρξη λειτουργίας της έκθεσης, πάνω από το 90% των διαθέσιμων εκθεσιακών χώρων έχουν διατεθεί!

Η Έκθεση IMAGE+TECH expo 2017 θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 10 μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στους χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου Helexpo Maroussi (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι). H Nexus Publications AE είναι υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Σκοπός της είναι να φέρει νέα πνοή στους κλάδους της εικόνας και της τεχνολογίας, μέσω της εξασφάλισης μιας σύγχρονης πλατφόρμας προβολής, με πολλαπλά σημεία υπεροχής. Πρόκειται για ένα σύγχρονο event, που έχει δομηθεί με βάση τις αντίστοιχες κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις, και φιλοδοξεί να αποτελέσει το μοναδικό σημείο αναφοράς των κλάδων της εικόνας και της τεχνολογίας, λειτουργώντας ως κινητήριος μοχλός για την μετεξέλιξή τους.

Ήδη, σήμερα, 40 ημέρες πριν από την έναρξη λειτουργίας της Έκθεσης IMAGE+TECH expo 2017, πάνω από το 90% των διαθέσιμων εκθεσιακών χώρων έχουν διατεθεί στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου, ενώ εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να έχουν καλυφθεί και οι ελάχιστοι εναπομείναντες χώροι.

Έμπρακτο δείγμα της εμπιστοσύνης με την οποία οι επιχειρήσεις και τα στελέχη της αγοράς του imaging και της τεχνολογίας έχουν “αγκαλιάσει” μια δυναμική, καλά σχεδιασμένη, πλούσια σε επίπεδο περιεχομένου και αξίας επαγγελματική προσπάθεια που φιλοδοξεί να κινηθεί στα πλαίσια κορυφαίων event του κλάδου σε διεθνές επίπεδο.

Οι κορυφαίες εταιρίες της αγοράς θα είναι αποκλειστικά και μόνο στην IMAGE+TECH expo! Όλοι οι εκθέτες και υποψήφιοι εκθέτες έχουν τελικές κατόψεις του εκθεσιακού χώρου στα χέρια τους και μπορούν ανα πάσα στιγμή να διασταυρώσουν την πραγματικότητα.

Επιπροσθέτως, έχει ήδη ξεκινήσει μια έντονη και σφαιρική διαφημιστική καμπάνια προβολής της Έκθεσης IMAGE+TECH expo 2017, μέσω της αξιοποίησης όλων των ΜΜΕ (τηλεόρασης, ραδιοφώνου, εφημερίδων, περιοδικών), με μια εκτεταμένη digital campaign σε websites, Google AdWords, social media και blogs καθώς και outdoor ενέργειες. Παράλληλα, η Be Best θα εντείνει περαιτέρω τις προσπάθειες προβολής της Έκθεσης IMAGE+TECH expo 2017  απευθυνόμενη στον κλαδικό-ειδικό Τύπο και σε αντίστοιχα websites με την αποστολή ειδησεογραφικών newsletters, δελτίων Τύπου, καθώς επίσης και στοχευμένου content. Σκοπός; Η επίτευξη πλήρους κάλυψης, προσέγγισης και reach στο σύνολο των ενδιαφερόμενων stakeholders.

Τη δυναμική αυτή πρωτοβουλία της IMAGE+TECH expo, μεταξύ άλλων, στηρίζουν επίσημα πλέον το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Εταιριών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος) και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας.

Η αλλαγή “γεννά” γνώση και αξία!
Σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από την γνώση, την αξία και την ταχύτητα, ο κλάδος της φωτογραφίας δεν θα μπορούσε να παραμείνει αδιάφορος, “κωφεύοντας” στα κελεύσματα και τις προκλήσεις των καιρών και μένοντας “τυφλός” στις νέες τάσεις. Εξάλλου, στην πράξη έχει αποδειχτεί πως ότι δεν αλλάζει, πεθαίνει! Όπως γίνεται αντιληπτό από το σύνολό των επιχειρηματιών και στελεχών της αγοράς, είναι αδύνατον να προσπαθήσεις να κοιτάξεις τα όσα λαμβάνουν χώρα στον κλάδο της φωτογραφίας και της τεχνολογίας σήμερα, “φορώντας” γυαλιά του χθες!
Ευτυχώς, στην περίπτωση του κλάδου της φωτογραφίας, ο ΣΕΚΑΦ αντιλήφθηκε εγκαίρως την διαμορφούμενη κατάσταση, “διάβασε” σωστά τα μηνύματα των καιρών και αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα, πριν τον… προλάβουν οι εξελίξεις.
Κάπου εδώ εισέρχεται η Βe Best, μία από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρίες Διοργάνωσης Εκθέσεων – Συνεδρίων και Events στην Ελλάδα, με 15ετή εμπειρία στην επιτυχημένη διεξαγωγή εκθεσιακών γεγονότων, η οποία έπειτα από μια διάφανη όσο και ξεκάθαρη διαγωνιστική διαδικασία επελέγη από το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΚΑΦ ώστε να αναλάβει τη διοργάνωση μιας καινοτόμου έκθεσης, που θα χαρακτηρίσει την επόμενη ημέρα στον κλάδο των φωτογραφικών.

Η Έκθεση IMAGE+TECH expo 2017 θα διακρίνεται από άνεμο ανανέωσης σε κάθε πτυχή της ώστε να “συλλαμβάνει” και αναδεικνύει το σύνολο των τεχνολογικών και προϊοντικών εξελίξεων, να αποτυπώνει τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο της φωτογραφίας, να προωθεί την δικτύωση, την διασυνδεσιμότητα, τις συμπληρωματικές λύσεις και την εν γένει συνεργασία με μια σειρά από τεχνολογικές συσκευές, να καταδείξει καινούριες πρακτικές και στρατηγικές για την αξιοποίηση πρόσθετων revenue streams κ.ο.κ.