Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια Χορηγίες Επικοινωνίας

TA ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ IMAGE+TECH expo

Το Photonet θα κληρώσει, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, δωρεάν θέσεις για να τα παρακολουθήσετε!

14 ομιλητές από όλο τον κόσμο. 15 σεμινάρια. 38 ώρες. 3 ημέρες. Αυτό το ραντεβού με την επιμόρφωση δεν πρέπει να χαθεί!

Όπως όλοι πλέον γνωρίζετε, μια καινοτόμος έκθεση, με την υποστήριξη ολόκληρης της αγοράς και πρωταγωνιστές την οπτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες, έρχεται μεταξύ 10-12 Μαρτίου 2017 στο HELEXPO Maroussi (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι), για να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα στην ελληνική αγορά του Imaging.

Η IMAGE + TECH expo σχεδιασμένη από την διοργανώτρια ΒΕ ΒΕST, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ και με τη συνεργασία της Nexus Publications AE, ανταποκρίνεται στα πρότυπα που θέτουν οι μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού (IFA, IBC, Photokina, MWC, CES, CEBIT) και έρχεται για να τοποθετήσει την Ελλάδα στο κέντρο των εξελίξεων, φέρνοντας ένα νέο concept στο προσκήνιο.

Μια τόσο φιλόδοξη διοργάνωση αυτονόητα οφείλει να πλαισιωθεί από  ένα πρόγραμμα σεμιναρίων που θα θέτουν νέα στάνταρ ποιότητας στο χώρο. Τον σχεδιασμό και την εκτέλεσή τους ανέλαβαν οι Θάνος Ασφής – Σταύρος Ζάρας. Όπως δηλώνουν οι ίδιοι: «Δεν θέλουμε απλά να​ οργανώσουμε ένα ακόμη σεμινάριο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική ​και πρωτόγνωρη​ εμπειρία για ​τα Ελληνικά δεδομένα! Τον τέλειο συνδυασμό έμπνευσης, εκπαίδευσης, κοινωνικοποίησης και ​μια γιορτή​ για τους εκπρόσωπους​ της φωτογραφίας​ και του βίντεο.​ Σας υποσχόμαστε μία μοναδική εμπειρία!​»

Τα σεμινάρια θα φιλοξενηθούν σε  3 υπερσύχρονες αίθουσες, χωρητικότητας 1250 ατόμων​. Στις πρώτες 2 θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια φωτογραφίας και στην 3η σεμινάρια video.

Για τα σεμινάρια που δε θα διεξαχθούν σε ελληνική γλώσσα έχει προβλεθεί ταυτόχρονη μετάφραση: θα μπορείτε δηλαδή να ακούσετε σε πραγματικό χρόνο τις ομιλίες των ξένων ομιλητών στην ελληνική γλώσσα μέσω ακουστικών.

Τέλος, έχει προβλεφθεί η διάθεση ηλεκτρονικών εισιτηρίων. Έτσι αποκτάτε εύκολη πρόσβαση στο σεμινάριο που έχετε επιλέξει, καθώς το εισιτήριο σας θα σκανάρεται στην υποδοχή και θα φαίνονται τα στοιχεία της αγοράς σας.

Το συνοπτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων της IMAGE+TECH expo.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων και να δηλώσετε τη συμμετοχή σας σε όσα επιθυμείτε εδώ: www.imagetechseminars.gr

Η Nexus Publications AE είναι χορηγός επικοινωνίας των Image+Tech Seminars. Μέχρι την Πέμπτη 9 Μαρτίου, μέσα από το site, τις σελίδες μας στα social media και το Photonet Newsletter, θα παρουσιαστεί αναλυτικά κάθε ένα από τα 15 σεμινάρια που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν κατά τη διάρκεια της IMAGE+TECH expo.

Το Photonet θα κληρώσει, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, δωρεάν θέσεις για να τα παρακολουθήσετε!

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν: εκκίνηση σήμερα, στις 3μμ, με το σεμινάριο της Lindsay Adler, με θέμα “5 τεχνικές φωτισμού που θα σας είναι χρήσιμες σε κάθε φωτογράφιση”.