Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

«ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΜΕ FILM»: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ADRIAN WOOD

Διεξάγεται την Παρασκευή 10/3/2017 (10:30-12:30) στα πλαίσια της IMAGE+TECH expo, στο Helexpo Maroussi.

Στα πλαίσια του προγράμματος σεμιναρίων της IMAGE+TECH expo 2017 ο Βρετανός φωτογράφος γάμων Adrian Wood θα εξηγήσει γιατί το φιλμ έγινε ξανά επίκαιρο στην παγκόσμια αγορά και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό! 

Ο ίδιος λέει: “Η πρώτη μου κάμερα με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι πραγματικά δεν έχει σημασία αυτό που κοιτάς και με τι μέσο το κοιτάς, αλλά πώς πραγματικά το ερμηνεύεις. Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και ταξίδια για γάμους, αρραβώνες και οικογενειακά πορτρέτα σε διάφορους ευρωπαϊκούς προορισμούς, εκτίμησα ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη και τη συναισθηματική επένδυσης των ζευγαριών και των οικογενειών τους, που δημιούργουν κάθε φορά μία μοναδική και αξιομνημόνευτη εμπειρία για τους καλεσμένους τους.”

Έχει πλέον αποκτήσει εξειδίκευση στη δημιουργία εικόνων με film και υποστηρίζει πως η χρήση του δίνει κολακευτικούς τόνους δέρματος και ζωντανά χρώματα. Προκύπτουν έτσι αληθινές εικόνες που αποπνέουν μία κλασική αίσθηση, μέσα από την αυθεντική διαδικασία της φωτογράφισης με film από την αρχή μέχρι το τέλος, που μας κάνει περισσότερο ακριβείς και ευγνώμονες προς τις αναμνήσεις που συλλαμβάνουμε.

Βασικές ενότητες του σεμιναρίου είναι:

  • To πλεονέκτημα του film
  • Δημιουργείστε ένα αναγνωρίσιμο στυλ και τη δική σας φωτογραφική ταυτότητα
  • Μονοπάτια για την εισαγωγή στο film – Υβριδικό / Μόνο Film
  • Πώς να μείνετε απασχολημένοι με δημιουργικές πράξεις. Παραδείγματα από τις τελευταίες φωτογραφίσεις

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 25€.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη αυτόματη μετάφραση στα ελληνικά, με ακουστικά.

  • H Nexus Publications AE είναι υποστηρικτής της IMAGE+TECH expo 2017 και προσφέρει σε έναν (μία) από εσάς την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο.
  • Για να μπείτε στην κλήρωση, επισκεφτείτε, έως και την Τρίτη 28/2/17, στις 2μμ, το σχετικό με το σεμινάριο post στη σελίδα μας στο Facebook κάντε like & προσθέστε σε ένα σχόλιο το όνομα ενός δικού σας ανθρώπου, ο οποίος κρίνετε ότι θα ενδιαφερόταν επίσης να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
  • Προσοχή: το όνομα του προτεινόμενου από εσάς προσώπου δεν συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση. Θα πρέπει και εκείνο με τη σειρά του να κάνει like+mention, σε δικό του σχόλιο, ενός νέου ονόματος στο post.
  • Ένας τυχερός (-ή) θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης και θα ανακοινωθεί από τη σελίδα μας την Τρίτη 28/2/17, στις 3μμ.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης
και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/