Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

“ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΕΙΚΟΝΑ”: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΟΥΛΟΥ!

Διεξάγεται το Σάββατο 12/3/2017 (10:00-12:30) στα πλαίσια της IMAGE+TECH expo, στο Helexpo Maroussi.

Ο Δημήτρης Σκούλος είναι ίσως ο πιο επιτυχημένος φωτογράφος στο χώρο της ελληνικής μόδας. Έχει εργαστεί για διεθνή ονόματα, όπως τα περιοδικά ELLE, VOGUE, HARPER’S BAZAAR, MARIE CLAIRE, ESQUIRE, MADAME FIGARO και GRAZIA.

Έχει επίσης αναλάβει το διαφημιστικό και προωθητικό κομμάτι των  L’Oreal Paris, AdidasSports, Honda Cars και πολλών άλλων. Θα μιλήσει για τις πιο αγαπημένες του εικόνες και θα αποκαλύψει τα μυστικά πίσω από κάθε λήψη. Αν θέλετε να μάθετε πώς δουλεύει ένας από τους πιο δημιουργικούς φωτογράφους μόδας, πρέπει να δείτε αυτό το σεμινάριο!

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 15€.

  • H Nexus Publications AE είναι υποστηρικτής της IMAGE+TECH expo 2017 και προσφέρει σε έναν (μία) από εσάς την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο.
  • Για να μπείτε στην κλήρωση, επισκεφτείτε, έως και αύριο Παρασκευή 3/3/17, στις 2μμ, το σχετικό με το σεμινάριο post στη σελίδα μας στο Facebook κάντε like & προσθέστε σε ένα σχόλιο το όνομα ενός δικού σας ανθρώπου, ο οποίος κρίνετε ότι θα ενδιαφερόταν επίσης να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
  • Προσοχή: το όνομα του προτεινόμενου από εσάς προσώπου δεν συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση. Θα πρέπει και εκείνο με τη σειρά του να κάνει like+mention, σε δικό του σχόλιο, ενός νέου ονόματος στο post.
  • Ένας τυχερός (-ή) θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης και θα ανακοινωθεί από τη σελίδα μας αύριο Παρασκευή 3/3/17, στις 3μμ.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης
και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/