Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

«ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΛΜ»: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΟΡΜΠΑ!

Διεξάγεται το Σάββατο 11/3/2017 (10:00-12:30) στα πλαίσια της IMAGE+TECH expo, στο Helexpo Maroussi.

Σε αυτή την παρουσίαση θα μάθουμε τους κανόνες που χρησιμοποιεί ο ταλαντούχος κινηματογραφιστής Γιώργος Ζορμπάς κατά τη λήψη αλλά και το μοντάζ, ώστε να δημιουργήσει ξεχωριστά φιλμ!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο χώρο της κινηματογράφισης γάμου στην Ελλάδα! Η πρώτη του αγάπη από όλες τις μορφές τέχνης ήταν η μουσική. Το μουσικό του ταξίδι ξεκινάει μόλις στα έντεκα του χρόνια, όπου ασχολείται με τη σύνθεση. Λίγο αργότερα, στην ηλικία των δεκατεσσάρων ετών κυκλοφορεί το πρώτο του μουσικό κομμάτι σε συλλογή, η οποία διανέμεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μεγαλώνοντας και ταξιδεύοντας στην Ευρώπη, αποκτά την επιθυμία να μεταφέρει διαφορετικές ιστορίες από τον κόσμο και έτσι τον κερδίζει το βίντεο και η εικόνα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η κύρια απασχόλησή του είναι η κινηματογράφηση γάμου. Είναι γνωστός για το ξεχωριστό στυλ του, καθώς επίσης για την ιδιαίτερη χρήση του ήχου, στις ταινίες του. Θεωρείται ένας από τους σύγχρονους κινηματογραφιστές και ανήκει σε εκείνους που έχουν αλλάξει τον τρόπο κινηματογράφησης του γάμου στην Ελλάδα.

Πέρα από τον γάμο, ασχολείται και με τη διαφήμιση τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό.

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 15€.

  • H Nexus Publications AE είναι υποστηρικτής της IMAGE+TECH expo 2017 και προσφέρει σε έναν (μία) από εσάς την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο.
  • Για να μπείτε στην κλήρωση, επισκεφτείτε, έως και την Παρασκευή 10/3/17, στις 2μμ, το σχετικό με το σεμινάριο post στη σελίδα μας στο Facebook κάντε like & προσθέστε σε ένα σχόλιο το όνομα ενός δικού σας ανθρώπου, ο οποίος κρίνετε ότι θα ενδιαφερόταν επίσης να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
  • Προσοχή: το όνομα του προτεινόμενου από εσάς προσώπου δεν συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση. Θα πρέπει και εκείνο με τη σειρά του να κάνει like+mention, σε δικό του σχόλιο, ενός νέου ονόματος στο post.
  • Ένας τυχερός (-ή) θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης και θα ανακοινωθεί από τη σελίδα μας την Παρασκευή 10/3/17, στις 3μμ.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης
και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/