Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

«ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ, ΦΩΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ»: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΚΟΥΜΙΑΝΟΥ!

Διεξάγεται την Παρασκευή 10/3/2017 (18:30-21:00) στα πλαίσια της IMAGE+TECH expo, στο Helexpo Maroussi.

Στα πλαίσια του προγράμματος σεμιναρίων της IMAGE+TECH expo 2017 ο επαγγελματίας φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός θα μας δείξει πώς διαβάζουμε και πώς δημιουργούμε το φως σε κάθε εσωτερικό χώρο ή εξωτερική τοποθεσία που έχουμε στη διάθεση μας για τη φωτογράφιση, και με ποιον τρόπο προσεγγίζουμε τον φωτογραφιζόμενο ώστε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!

Ο Κοσμάς Κουμιανός είναι πλέον ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους πορτραίτου, μόδας και γάμων στην Ελλάδα. Έχει σπουδάσει φωτογραφία σε Αθήνα και Νέα Υόρκη και ταξιδεύει συχνά σε Ευρώπη, Αμερική και Αφρική για φωτογραφίσεις που αφορούν περιοδικά και designers.

Στην Ελλάδα φωτογραφίζει για τα  περιοδικά Elle, Madame Figaro, Aegean Blue, DownTown, Athinorama και διάφορα άλλα. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε σεμινάρια και wokshops αλλά και σε σχολές όπως η New School Athens και η Pansik, διδάσκοντας φωτογραφία μόδας και editorial.

Έχει βραβευθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς (MAGNUM και International Photography Awards) αλλά και στους ελληνικούς διαγωνισμούς του WPV convention και του PWS.

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 15€.

  • H Nexus Publications AE είναι υποστηρικτής της IMAGE+TECH expo 2017 και προσφέρει σε έναν (μία) από εσάς την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο.
  • Για να μπείτε στην κλήρωση, επισκεφτείτε, έως και την Δευτέρα  6/3/17, στις 2μμ, το σχετικό με το σεμινάριο post στη σελίδα μας στο Facebook κάντε like & προσθέστε σε ένα σχόλιο το όνομα ενός δικού σας ανθρώπου, ο οποίος κρίνετε ότι θα ενδιαφερόταν επίσης να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
  • Προσοχή: το όνομα του προτεινόμενου από εσάς προσώπου δεν συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση. Θα πρέπει και εκείνο με τη σειρά του να κάνει like+mention, σε δικό του σχόλιο, ενός νέου ονόματος στο post.
  • Ένας τυχερός (-ή) θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης και θα ανακοινωθεί από τη σελίδα μας την Δευτέρα  6/3/17, στις 3μμ.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης
και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/