Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

«H TEXNH THΣ ΠΟΖΑΣ»: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ LINDSAY ADLER

Διεξάγεται το Σάββατο 11/3/2017 (18:30-21:00) στα πλαίσια της IMAGE+TECH expo, στο Helexpo Maroussi.

Στα πλαίσια του προγράμματος σεμιναρίων της IMAGE+TECH expo 2017 παρακολουθείστε τη φωτογράφο Lindsay Adler συγγραφέα του βιβλίου The Photographer’s Guide to Posing σε ένα πραγματικά μοναδικό σεμινάριο!

Μάθετε τις τεχνικές που χρησιμοποιεί για να κολακεύει γυναίκες, άντρες και ζευγάρια, ανάλογα με την ηλικία και το σωματότυπό τους. Θα σας μάθει να αισθάνεστε σίγουροι ότι μπορείτε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με κάθε φωτογραφιζόμενο.

Η ίδια λέει: “Δεν υπάρχει μία στάση που να ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να μάθετε πώς φωτογραφική σας μηχανή βλέπει το θέμα, και να αποφύγετε τις παγίδες”.

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 30€ για τις μπροστινές θέσεις και 20€ για τις πίσω θέσεις.

  • H Nexus Publications AE υποστηρικτής της IMAGE+TECH expo 2017 και χορηγός επικοινωνίας των Image+Tech Seminars, προσφέρει σε έναν (μία) από εσάς την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο. 
  • Για να μπείτε στην κλήρωση, επισκεφτείτε, έως και την και την Tρίτη 14/2/17, στις 4μμ, το σχετικό με το σεμινάριο post στη σελίδα μας στο Facebook κάντε like & προσθέστε σε ένα σχόλιο το όνομα ενός δικού σας ανθρώπου, ο οποίος κρίνετε ότι θα ενδιαφερόταν επίσης να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
  • Προσοχή: το όνομα του προτεινόμενου από εσάς προσώπου δεν συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση. Θα πρέπει και εκείνο με τη σειρά του να κάνει like+mention, σε δικό του σχόλιο, ενός νέου ονόματος στο post.
  • Ένας τυχερός (-ή) θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης και θα ανακοινωθεί από τη σελίδα μας την Tρίτη 14/2/17, στις 5μμ.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης
και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/