Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

“5 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ”: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ LINDSAY ADLER

Διεξάγεται το Σάββατο 11/3/2017 (10πμ-12:30μμ) στα πλαίσια της IMAGE+TECH expo, στο Helexpo Maroussi.

Στα πλαίσια του προγράμματος σεμιναρίων της IMAGE+TECH expo 2017 η πασίγνωστη φωτογράφος μόδας Lindsay Adler θα μοιραστεί μαζί σας τις εκπληκτικές τεχνικές φωτισμού που έχουν χαρακτηρίσει το στυλ, την καριέρα και την επιτυχία της ως φωτογράφο παγκοσμίας αναγνώρισης!

Ενώ χρησιμοποιεί τακτικά αυτές τις τεχνικές στο χώρο της μόδας, θα μας δείξει πώς οι ίδιες γνώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στη δική σας δουλειά, ανεξαρτήτως με το είδος φωτογραφίας που ασχολείστε! Είτε θέλετε να φωτογραφίσετε πορτρέτο, μόδα, γάμους ή οποιοδήποτε άλλο είδος φωτογράφισης, θα σας δώσει τα εργαλεία ώστε να δημιουργείτε εικόνες που θα σας ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό και θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία!

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 30€ για τις μπροστινές θέσεις και 20€ για τις πίσω θέσεις.

  • H Nexus Publications AE υποστηρικτής της IMAGE+TECH expo 2017 και χορηγός επικοινωνίας των Image+Tech Seminars, προσφέρει σε έναν (μία) από εσάς την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο.
  • Για να μπείτε στην κλήρωση, επισκεφτείτε, έως και την Κυριακή 12/2/17, στις 3μμ, το σχετικό με το σεμινάριο post στη σελίδα μας στο Facebook κάνοντας like και mention, σε σχόλιο, το όνομα ενός δικού σας ανθρώπου, ο οποίος κρίνετε ότι θα ενδιαφερόταν επίσης να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
  • Προσοχή: το όνομα του προτεινόμενου από εσάς προσώπου δεν συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση. Για να συμπεριληφθεί σε αυτή, θα πρέπει και εκείνο με τη σειρά του να κάνει like+mention, σε δικό του σχόλιο, ενός νέου ονόματος στο post.
  • Ένας τυχερός (-ή) θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης και το όνομά του θα ανακοινωθεί από το nexusmedia.gr την Κυριακή 12/2/17, στις 4μμ.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης
και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/