Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

«ΤΑ 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ»: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΩΝ LOOK FOTOGRAFIA!

Διεξάγεται την Παρασκευή 10/3/2017 (18:30-21:00) στα πλαίσια της IMAGE+TECH expo, στο Helexpo Maroussi.

Στα πλαίσια του προγράμματος σεμιναρίων της IMAGE+TECH expo 2017, οι Iσπανοί Look Fotografia θα περιγράψουν ​αυτά που έχουν αναγνωρίσει οι ίδιοι ως τα ​4​ διαφορετικά στοιχεία της φωτογράφισης ενός γάμου, έτσι ώστε να σας οδηγήσουν στο πιο σημαντικό όλων: το Πέμπτο Στοιχείο!

Δηλώνουν σχετικά: “Το πέμπτο στοιχείο ​είναι αυτό που θα απογειώσει τη φωτογραφία σας! Το δικό μας καρύκευμα, η δική μας σπιτική πικάντικη σάλτσα​, που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εικόνες συναρπαστικές! Θα το χάσετε;”

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 30€ για τις μπροστινές θέσεις και 20€ για τις πίσω θέσεις. Θα υπάρχει ταυτόχρονη αυτόματη μετάφραση στα ελληνικά, με ακουστικά.

  • H Nexus Publications AE είναι υποστηρικτής της IMAGE+TECH expo 2017 και προσφέρει σε έναν (μία) από εσάς την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο.
  • Για να μπείτε στην κλήρωση, επισκεφτείτε, έως και την και την Πέμπτη 16/2/17, στις 4μμ, το σχετικό με το σεμινάριο post στη σελίδα μας στο Facebook κάντε like & προσθέστε σε ένα σχόλιο το όνομα ενός δικού σας ανθρώπου, ο οποίος κρίνετε ότι θα ενδιαφερόταν επίσης να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
  • Προσοχή: το όνομα του προτεινόμενου από εσάς προσώπου δεν συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση. Θα πρέπει και εκείνο με τη σειρά του να κάνει like+mention, σε δικό του σχόλιο, ενός νέου ονόματος στο post.
  • Ένας τυχερός (-ή) θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης και θα ανακοινωθεί από τη σελίδα μας την Πέμπτη 16/2/17, στις 5μμ.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης
και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/