Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

«ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ»: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΘΕΟΛΟΓΗ!

Διεξάγεται το Σάββατο 11/3/2017 (18:30-21:00) στα πλαίσια της IMAGE+TECH expo, στο Helexpo Maroussi.

Στα πλαίσια του προγράμματος σεμιναρίων της IMAGE+TECH expo 2017  ο Μάριος Θεολόγης, φωτογράφος και ιδρυτής του Math Studio, θα μιλήσει για τον παλμό που χτυπά πίσω από την κάθε εικόνα, τα μυστικά υλοποίησης, καθώς και tips και λεπτομέρειες behind the cam. 

Ο Μάριος Θεολόγης είναι φωτογράφος με ειδίκευση στη διαφημιστική φωτογραφία. Μπροστά στο φακό του έχουν σταθεί διάσημοι καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και πολιτικοί. Έχει φωτογραφίσει θέματα πολλών επιτυχημένων διαφημίσεων στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, έχει βραβευθεί με τα βραβεία “Ερμής” και “ΕΒΓΕ”, ενώ η δουλειά του έχει δημοσιευθεί σε παγκόσμιου επιπέδου συλλογές όπως το Archive και το Epica.

Η καριέρα του στη διαφήμιση ξεκίνησε το 1988, αρχικά  σαν εικονογράφος και art director. H γοητεία της φωτογραφίας, το παιχνίδι του φωτός και της σκιάς, καθώς και η φωτορεαλιστική προσέγγιση των εικονογραφήσεών του, σύντομα τον έκαναν να ασχοληθεί με τη φωτογραφία.Από το 1998 διδάσκει εικονογράφηση στον όμιλο ΑΚΤΟ. Σε καλλιτεχνικό επίπεδο επικεντρώνεται στη δημιουργία πορτραίτων και στις γυμνές φωτογραφίσεις στις οποίες έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο, έντονα προσωπικό ύφος.

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 15€.

  • H Nexus Publications AE είναι υποστηρικτής της IMAGE+TECH expo 2017 και προσφέρει σε έναν (μία) από εσάς την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο.
  • Για να μπείτε στην κλήρωση, επισκεφτείτε, έως και την Tετάρτη 8/3/17, στις 2μμ, το σχετικό με το σεμινάριο post στη σελίδα μας στο Facebook κάντε like & προσθέστε σε ένα σχόλιο το όνομα ενός δικού σας ανθρώπου, ο οποίος κρίνετε ότι θα ενδιαφερόταν επίσης να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
  • Προσοχή: το όνομα του προτεινόμενου από εσάς προσώπου δεν συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση. Θα πρέπει και εκείνο με τη σειρά του να κάνει like+mention, σε δικό του σχόλιο, ενός νέου ονόματος στο post.
  • Ένας τυχερός (-ή) θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης και θα ανακοινωθεί από τη σελίδα μας την Τετάρτη 8/3/17, στις 3μμ.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης
και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/