Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

«ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ. Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ»: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ OLI SANSOM

Διεξάγεται την Κυριακή 12/3/2017 (10:00-12:30) στα πλαίσια της IMAGE+TECH expo, στο Helexpo Maroussi.

Στα πλαίσια του προγράμματος σεμιναρίων της IMAGE+TECH expo 2017, o Aυστραλός δημιουργός μας θυμίζει: “Πριν εμπλακούμε σε κάθε είδος δεξιότητας ή επιχειρηματικότητας, υπάρχει μία μικρή φλόγα αναμμένη, που μας ωθεί να δημιουργήσουμε κάτι νέο για τον εαυτό μας και τους άλλους. Όμως, αφού υπερισχύσει η εμπορική πραγματικότητα, αυτή η φλόγα που μας έκανε να ξεκινήσουμε, σύντομα ξεχνιέται. Γιατί πάντα αυτά που βάζουμε σε δεύτερη μοίρα, όταν γινόμαστε πολυάσχολοι, είναι η ίδια μας η αγάπη και ο πειραματισμός;”

Με υπόβαθρο τη δημιουργική κατεύθυνση και παραγωγή μέσα σε ένα ευρύ φάσμα κατευθύνσεων, ο Oli θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τον εναγκαλισμό της μάχης, της αρνητικότητας, της δυσκολίας και της πόλωσης, και θα τα χρησιμοποιήσει ως εργαλεία για να τους βοηθήσει να σκεφτούν έμμεσα και να επιτρέψουν στον εαυτό τους να ερωτευθεί ξανά τη δεξιότητά τους.

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 30€ για τις μπροστινές θέσεις και 20€ για τις πίσω θέσεις. Θα υπάρχει ταυτόχρονη αυτόματη μετάφραση στα ελληνικά, με ακουστικά.

  • H Nexus Publications AE είναι υποστηρικτής της IMAGE+TECH expo 2017 και προσφέρει σε έναν (μία) από εσάς την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο.
  • Για να μπείτε στην κλήρωση, επισκεφτείτε, έως και την και την Κυριακή 19/2/17, στις 4μμ, το σχετικό με το σεμινάριο post στη σελίδα μας στο Facebook,κάντε like & προσθέστε σε ένα σχόλιο το όνομα ενός δικού σας ανθρώπου, ο οποίος κρίνετε ότι θα ενδιαφερόταν επίσης να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
  • Προσοχή: το όνομα του προτεινόμενου από εσάς προσώπου δεν συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση. Θα πρέπει και εκείνο με τη σειρά του να κάνει like+mention, σε δικό του σχόλιο, ενός νέου ονόματος στο post.
  • Ένας τυχερός (-ή) θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης και θα ανακοινωθεί από τη σελίδα μας την Κυριακή 19/2/17, στις 5μμ.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης
και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/