Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

«ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ»: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ PASCAL DELE

Διεξάγεται την Κυριακή 12/3/2017 (10πμ-12:30μμ) στα πλαίσια της IMAGE+TECH expo, στο Helexpo Maroussi.

Στα πλαίσια του προγράμματος σεμιναρίων της IMAGE+TECH expo 2017 ο Γάλλος σκηνοθέτης Pascal Délé θα μας δείξει τα βήματα που πρέπει να κάνουμε, ώστε να χρησιμοποιήσουμε τις τεχνικές του κινηματογράφου σε ένα βίντεο γάμου.

Επίσης θα μιλήσει για τις πολλές και αξιοσημείωτες διαφορές ανάμεσα σε ένα παραδοσιακό βίντεο γάμου και τη προσέγγιση που χρησιμοποιεί, αναλύοντας τον τρόπο σκέψης, την αισθητική και τη σύνθεση της εικόνας και θα εξηγήσει τον τρόπο που πρέπει να χρησιμοποιούμε τα σύγχρονα μέσα ώστε να δώσουμε σε μια ταινία γάμου κινηματογραφική ατμόσφαιρα!

Αναφέρει σχετικά πως συχνά τον ρωτούν «Γιατί θέλεις να ασχολείσαι με το βίντεο του γάμου;». Η απάντησή του είναι: “Γιατί θέλω να κάνω σαν δουλειά αυτό που μου αρέσει. Θέλω να αρπάζω την στιγμή των ανθρώπων όταν μοιράζονται το αγνό συναίσθημα και να αλιεύω αυτές τις αναμνήσεις, όσο πιο φυσικά γίνεται.”

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 30€. Θα υπάρχει ταυτόχρονη αυτόματη μετάφραση στα ελληνικά με ακουστικά.

  • H Nexus Publications AE υποστηρικτής της IMAGE+TECH expo 2017 και χορηγός επικοινωνίας των Image+Tech Seminars, προσφέρει σε έναν (μία) από εσάς την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο.
  • Για να μπείτε στην κλήρωση, επισκεφτείτε, έως και την Τρίτη 21/2/17, στις 4μμ, το σχετικό με το σεμινάριο post στη σελίδα μας στο Facebook κάνοντας like και mention, σε σχόλιο, το όνομα ενός δικού σας ανθρώπου, ο οποίος κρίνετε ότι θα ενδιαφερόταν επίσης να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
  • Προσοχή: το όνομα του προτεινόμενου από εσάς προσώπου δεν συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση. Για να συμπεριληφθεί σε αυτή, θα πρέπει και εκείνο με τη σειρά του να κάνει like+mention, σε δικό του σχόλιο, ενός νέου ονόματος στο post.
  • Ένας τυχερός (-ή) θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης και το όνομά του θα ανακοινωθεί από το nexusmedia.gr την Τρίτη 21/2/17, στις 5μμ.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης
και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/