Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

«ΟΙ 20 ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΟΖΕΣ ΓΑΜΟΥ»: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΜΠΑΤΖΑΛΗ!

Διεξάγεται την Παρασκευή 10/3/2017 (10:00-12:30) στα πλαίσια της IMAGE+TECH expo, στο Helexpo Maroussi.

Στα πλαίσια του προγράμματος σεμιναρίων της IMAGE+TECH expo 2017, ο Έλληνας φωτογράφος Σάκης Μπατζάλης, που έχει βραβευτεί ως Master of WPPI, θα μας δείξει τα μυστικά του.

Ο Σάκης Μπατζάλης προέρχεται από φωτογραφική οικογένεια μιας και ο πατέρας του ήταν φωτογράφος γάμου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και αυτή τη στιγμή συνεχίζει την καριέρα του διεθνώς έχοντας έδρα την Μυτιλήνη. Αυτό που τον διακρίνει και κάνει το στυλ του ξεχωριστό είναι η ικανότητά του να δημιουργεί κινηματογραφικές εικόνες με έντονες πινελιές από το χώρο της μόδας σε δυναμικές αρχιτεκτονικές συνθέσεις.

Πολυβραβευμένος για τις φωτογραφίες του στο SWPP (London,UK), WPPI (Las Vegas, USA) και ιδιαίτερα στην κατηγορία άλμπουμ γάμου όπου κατέλαβε το 2012 την τρίτη θέση στο WPPI, θέση που για πρώτη φορά κατορθώνει ευρωπαίος φωτογράφος να κατακτήσει. Από το 2016 ανήκει πλέον στη κατηγορία Master of WPPI στην οποία ανήκουν οι κορυφαίοι φωτογράφοι παγκοσμίως.

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 15€.

  • H Nexus Publications AE είναι υποστηρικτής της IMAGE+TECH expo 2017 και προσφέρει σε έναν (μία) από εσάς την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο.
  • Για να μπείτε στην κλήρωση, επισκεφτείτε, έως και αύριο Τετάρτη 1/3/17, στις 2μμ, το σχετικό με το σεμινάριο post στη σελίδα μας στο Facebook κάντε like & προσθέστε σε ένα σχόλιο το όνομα ενός δικού σας ανθρώπου, ο οποίος κρίνετε ότι θα ενδιαφερόταν επίσης να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
  • Προσοχή: το όνομα του προτεινόμενου από εσάς προσώπου δεν συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση. Θα πρέπει και εκείνο με τη σειρά του να κάνει like+mention, σε δικό του σχόλιο, ενός νέου ονόματος στο post.
  • Ένας τυχερός (-ή) θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης και θα ανακοινωθεί από τη σελίδα μας αύριο Τετάρτη 1/3/17, στις 3μμ.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης
και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/