Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

«ΕΞΙΣΤΟΡΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ»: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΩΝ WITH HEART FILMS!

Διεξάγεται την Παρασκευή 10/3/2017 (18:30-21:00) στα πλαίσια της IMAGE+TECH expo, στο Helexpo Maroussi.

Στα πλαίσια του προγράμματος σεμιναρίων της IMAGE+TECH expo 2017 οι βιντεοσκόποι Γιώργος Κασιώνης και Σταμάτης Τσοπανάκης (With Heart Films) θα μοιραστούν την αγάπη τους γι’αυτό που κάνουν και θα προσπαθήσουν να σας εμπνεύσουν, προσφέροντας παράλληλα πρακτικά παραδείγματα και λεπτομέρειες για τον τρόπο που δουλεύουν.

Το μοναδικό τους στυλ, τους έχει κάνει να ξεχωρίσουν όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και διεθνώς, μιας και διακρίθηκαν στα φετινά βραβεία Golden lens 2016, κατακτώντας τη 2η θέση στην κατηγορία Most Awarded Videographer Of The Year, την 3η θέση στην κατηγορία Best Film Of The Year και την 4η θέση στην γενική κατάταξη των καλύτερων βιντεογράφων παγκοσμίως!

Ταξιδεύουν εντός και εκτός Ελλάδας, δημιουργώντας μοναδικά βίντεο, αποτυπώνοντας την πραγματική ομορφιά, τα αληθινά συναισθήματα και την ουσία κάθε γάμου.

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 15€.

  • H Nexus Publications AE είναι υποστηρικτής της IMAGE+TECH expo 2017 και προσφέρει σε έναν (μία) από εσάς την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο.
  • Για να μπείτε στην κλήρωση, επισκεφτείτε, έως και την Πέμπτη 9/3/17, στις 2μμ, το σχετικό με το σεμινάριο post στη σελίδα μας στο Facebook κάντε like & προσθέστε σε ένα σχόλιο το όνομα ενός δικού σας ανθρώπου, ο οποίος κρίνετε ότι θα ενδιαφερόταν επίσης να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
  • Προσοχή: το όνομα του προτεινόμενου από εσάς προσώπου δεν συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση. Θα πρέπει και εκείνο με τη σειρά του να κάνει like+mention, σε δικό του σχόλιο, ενός νέου ονόματος στο post.
  • Ένας τυχερός (-ή) θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης και θα ανακοινωθεί από τη σελίδα μας την Πέμπτη 9/3/17, στις 3μμ.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης
και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/