Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

«ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ WORKFLOW ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ»: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΧΟΥΝΤΗ!

Διεξάγεται το Σάββατο 11/3/2017 (10:00-12:30) στα πλαίσια της IMAGE+TECH expo, στο Helexpo Maroussi.

Στα πλαίσια του προγράμματος σεμιναρίων της IMAGE+TECH expo 2017 ο επαγγελματίας φωτογράφος Γιώργος Παχούντης θα μας δείξει πώς επιλέγουμε το φως όταν φωτογραφίζουμε αλλά και πώς επεξεργαζόμαστε τις εικόνες που παράγουμε, ώστε να έχουμε σταθερό αποτέλεσμα που θα χαρακτηρίζει το φωτογραφικό μας στυλ.

Ο Γιώργος Παχούντης είναι ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους φωτογράφους γάμων στην Ελλάδα: οι εικόνες του πραγματικά επικοινωνούν με το  “συναίσθημα” του θεατή. Δημιουργεί φωτογραφίες και συνθέτει ιστορίες με έναν προσωπικό και ιδιαίτερο τρόπο για τον οποίο έχει ξεχωρίσει.

Απόφοιτος  του William Paterson University πήρε το BFA του στην Τέχνη. Κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ, εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας δίπλα σε  πολλούς φωτογράφους διαφήμισης και μόδας στη Νέα Υόρκη, στην περιοχή του New Jersey, μεταξύ αυτών και ο Rodney Smith. Είναι επαγγελματίας φωτογράφος από το 1999 με δικό του studio. Έχει συνεργαστεί ως φωτογράφος εκδόσεων και διαφήμισης με πολλά περιοδικά και διαφημιστικά πρακτορεία, όπως τα Olympic DDB, Magnet, Cream, Spot thomson, Plaisio Computers, Maison Decoration, Elle, Athinorama, Status και πολλά ακόμη.

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 15€.

  • H Nexus Publications AE είναι υποστηρικτής της IMAGE+TECH expo 2017 και προσφέρει σε έναν (μία) από εσάς την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο.
  • Για να μπείτε στην κλήρωση, επισκεφτείτε, έως και αύριο Πέμπτη 2/3/17, στις 2μμ, το σχετικό με το σεμινάριο post στη σελίδα μας στο Facebook κάντε like & προσθέστε σε ένα σχόλιο το όνομα ενός δικού σας ανθρώπου, ο οποίος κρίνετε ότι θα ενδιαφερόταν επίσης να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
  • Προσοχή: το όνομα του προτεινόμενου από εσάς προσώπου δεν συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση. Θα πρέπει και εκείνο με τη σειρά του να κάνει like+mention, σε δικό του σχόλιο, ενός νέου ονόματος στο post.
  • Ένας τυχερός (-ή) θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης και θα ανακοινωθεί από τη σελίδα μας αύριο Πέμπτη 2/3/17, στις 3μμ.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης
και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/