Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

TA EΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ IMAGE+TECH expo

H μέρα και η ώρα της επίσημης έναρξης!

Η εκκίνηση της 1ης Έκθεσης Εικόνας & Τεχνολογίας IMAGE+TECH expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Be Best υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ με τη συνεργασία της Νexus Publications AE πλησιάζει ολοταχώς!

Από τη 1μμ την προσεχή Παρασκευή 10 Μαρτίου και μέχρι τις 9μμ της Κυριακής 12 Μαρτίου, η καρδιά του Ιmaging θα κτυπά στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Αμαρουσίου!

Στην καινοτόμο αυτή διοργάνωση θα επιχειρηθεί να αναδειχθεί το σύνολο των τεχνολογικών και προϊοντικών εξελίξεων, να αποτυπωθεί το σύνολο των σύγχρονων τάσεων στον χώρο της εικόνας και της υψηλής τεχνολογίας και να προωθηθεί η δικτύωση, η διασυνδεσιμότητα καθώς επίσης και η εν γένει συνεργασία.

Στην IMAGE+TECH expo θα παρουσιαστούν εκατοντάδες προϊόντα, σύγχρονες λύσεις και υπηρεσίες εικόνας και τεχνολογίας, καθώς και παραπάνω από 250 brands κορυφαίων εταιρειών.

Στο σημείο αυτό πρέπει να υπογραμμιστεί πως το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας καθώς και ο Σύνδεσμος Εταιριών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος στηρίζουν επίσης αυτή την προσπάθεια.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Μαρτίου και ώρα 19:00.

Η έκθεση θα λειτουργήσει τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

  • Παρασκευή 10/03: 13.00 – 21.00
  • Σάββατο 11/03: 10.00 – 21.00
  • Κυριακή: 12/03: 10.00 – 21.00

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website www.imageandtech.gr καθώς και στη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/imageandtechexpo.