Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

“INSIDE THE MIND OF POL PUNTO – WORK ANALYSIS”: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!

Διεξάγεται τo Σάββατο 11/3/2017 (18:30-21) στα πλαίσια της IMAGE+TECH expo, στο Helexpo Maroussi.

Στα πλαίσια του πρόγράμματος σεμιναρίων της IMAGE+TECH expo 2017 o ισπανικής καταγωγής κινηματογραφιστής, που ζει μόνιμα στο Βερολίνο, θα μας βοηθήσει να “ξεκινήσουμε από το τρόπο που δημιουργούμε τη βίντεο ιστορία ενός γάμου και να καταλήξουμε στην επεξεργασία της εικόνας!”

Ο Pol Punto αν και σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός, προτίμησε να ασχοληθεί με την τέχνη video, φτιάχνοντας ιστορίες που περιγράφουν τη ζωή σημαντικών στιγμών των ανθρώπων που βιντεοσκοπεί.

Ο ίδιος λέει: “Η εργασία έχει νόημα μόνο αν ζω να κάνω αυτό που αγαπώ. Συνειδητοποίησα ότι ένα βίντεο γάμου μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από μερικές γλυκές και προκαθορισμένες φωτογραφίες ρομαντισμού ή αγάπης. Πιστεύω ότι μπορείς να εφαρμόσεις την οπτική γλώσσα για να διηγηθείς αληθινές, δημιουργικές και περισσότερο ειλικρινείς ιστορίες. Στόχος μου είναι να γνωρίσω σε βάθος τους ανθρώπους που βιντεοσκοπώ, και αυτό με βοηθάει να αναδεικνύω περισσότερο τα αυθεντικά συναισθήματα των ιστοριών που δημιουργώ. Φαντάστηκα ότι αν είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το γάμο των γονιών μου από αυτή την οπτική πλευρά, θα ήταν καταπληκτικό.

Για εμένα μπορώ να σας πω ότι νιώθω όμορφα όταν τρέχω, διαλογίζομαι για λίγα λεπτά, εφευρίσκω νέες στάσεις γιόγκα και πειραματίζομαι στην κουζίνα. Ταξιδεύω όσο πιο πολύ μπορώ, για την ευχαρίστησή μου και για να εξελιχθώ ως άνθρωπος. Ακόμη νιώθω ότι χρειάζεται να απαντήσω σε πολλά ερωτήματα που μου δημιουργούνται κάθε εβδομάδα και θέλω να μαθαίνω συνέχεια! Μου αρέσει να βλέπω πως άλλοι άνθρωποι βιώνουν την αγάπη, και μάλλον για αυτό το λόγο μου αρέσει να λέω ιστορίες για τη ζωή τους μέσα από τη κάμερά μου.”

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 30€.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη αυτόματη μετάφραση στα ελληνικά με ακουστικά.

  • H Nexus Publications AE υποστηρικτής της IMAGE+TECH expo 2017 και χορηγός επικοινωνίας των Image+Tech Seminars, προσφέρει σε έναν (μία) από εσάς την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο.
  • Για να μπείτε στην κλήρωση, επισκεφτείτε, έως και την Πέμπτη 22/2/17, στις 4μμ, το σχετικό με το σεμινάριο post στη σελίδα μας στο Facebook κάνοντας like και mention, σε σχόλιο, το όνομα ενός δικού σας ανθρώπου, ο οποίος κρίνετε ότι θα ενδιαφερόταν επίσης να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
  • Προσοχή: το όνομα του προτεινόμενου από εσάς προσώπου δεν συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση. Για να συμπεριληφθεί σε αυτή, θα πρέπει και εκείνο με τη σειρά του να κάνει like+mention, σε δικό του σχόλιο, ενός νέου ονόματος στο post.
  • Ένας τυχερός (-ή) θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης και το όνομά του θα ανακοινωθεί από το nexusmedia.gr την Πέμπτη 21/2/17, στις 5μμ.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης
και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/