Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

IMAGE+TECH EXPO SEMINARS: ΣΑΚΗΣ ΜΠΑΤΖΑΛΗΣ

Οι 20 πιο σημαντικές πόζες που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν σε έναν γάμο!

Ο Έλληνας φωτογράφος που έχει βραβευτεί ως “Master of WPPI” μάς δείχνει τα μυστικά του. Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ.

Ο Σάκης Μπατζάλης προέρχεται από φωτογραφική οικογένεια (μιας και ο πατέρας του ήταν φωτογράφος γάμου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας) και αυτή τη στιγμή συνεχίζει την καριέρα του διεθνώς, έχοντας έδρα την Μυτιλήνη. Αυτό που τον διακρίνει και κάνει το στυλ του ξεχωριστό είναι η ικανότητά του να δημιουργεί κινηματογραφικές εικόνες, με έντονες πινελιές από το χώρο της μόδας, σε δυναμικές αρχιτεκτονικές συνθέσεις.

Τα τελευταία 6 χρόνια διδάσκει φωτογραφία γάμου σε πολλές χώρες στον κόσμο (Ελλάδα, Τουρκία, Αγγλία, Ρουμανία, Σερβία, Γεωργία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Κύπρο) και εμπνέει άλλους φωτογράφους, καθώς μεταδίδει το πάθος, την αγάπη και τη γνώση του για τη φωτογραφία γάμου με ένα μοναδικά αυθεντικό τρόπο.

Πολυβραβευμένος για τις φωτογραφίες του στο SWPP (London, UK), WPPI (Las Vegas, USA) και ιδιαίτερα στην κατηγορία άλμπουμ γάμου, όπου κατέλαβε το 2012 την τρίτη θέση στο WPPI, θέση που για πρώτη φορά κατορθώνει ευρωπαίος φωτογράφος να κατακτήσει.

Από το 2016 ανήκει πλέον στη κατηγορία Master of WPPI, στην οποία ανήκουν οι κορυφαίοι φωτογράφοι παγκοσμίως.

Συνολικά 14 σπουδαίοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές φωτογραφίας και video θα είναι μαζί μας σ’ αυτό το εορταστικό τριήμερο διάρκειας της έκθεσης Ιmage+Tech Εxpo 2017 (10-12 Μαρτίου – HELEXPO, Μαρούσι) για να σας μεταδώσουν τη γνώση τους.
Δείτε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή στα σεμινάρια εδώ: www.imagetechseminars.gr/
Γνωρίστε όλους τους εισηγητές στο παρακάτω video!

Φωτό: https://twitter.com/sakisbatzalis