Ενδιαφέρουν Νέα

ΤΟ INSTAGRAM ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥΣ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ!

…και αν συνεχίσει έτσι θα φτάσει σύντομα το 1 δισεκατομμύριο!

Το Instagram είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα κοινωνικά δίκτυα του κόσμου. Περισσότερες από 80 εκατομμύρια φωτογραφίες ανεβαίνουν καθημερινά στην πλατφόρμα του, αφού οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες της εφαρμογής ξεπερνούν τους 400 εκατομμύρια. 

Αυτό εν μέρη οφείλεται στις επαναλαμβανόμενες αναβαθμίσεις της εφαρμογής, που κρατούν το ενδιαφέρον των χρηστών θερμό, αλλά παράλληλα βοηθούν στην προώθηση και την ανάπτυξη της πλατφόρμας. Μόνο τους τελευταίους 4 μήνεςμ το Instagram ανακοίνωσε πως γράφτηκαν 100 εκατομμύρια(!) νέοι χρήστες στην πλατφόρμα του.

Σύμφωνα με την Recode, για το Instagram χρειάστηκαν 9 μήνες για να ανέλθει ο συνολικός αριθμός των χρηστών από 400 εκατομμύρια σε 500 εκατομμύρια, 6 μήνες από 500 σε 600, και μόνο 4 μήνες για να πάει από 600 εκατομμύρια σε 700 εκατομμύρια!

Εάν η εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών εξακολουθεί να ακολουθεί αυτή την τάση ανάπτυξης, θα φτάσει τους 800 εκατομμύρια χρήστες μέχρι το τέλος Ιουλίου, τους 900 μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και 1 δισεκατομμύριο χρήστες πριν από το νέο έτος!

Γραφική παράσταση του αριθμού των χρηστών του Instagram, σε σχέση με το χρόνο.

“Έχουμε κάνει ακόμα πιο εύκολο για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ενταχθούν στην κοινότητα του Instagram, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να ενισχύσουν τις σχέσεις με τους φίλους τους αλλά και τα πάθη τους”, σημειώνεται στο blog της εταιρίας.

“Με νέα χαρακτηριστικά όπως ιστορίες, ζωντανά βίντεο και εξαφανίζοντας μηνύματα στο Direct, οι άνθρωποι έχουν πλέον περισσότερους τρόπους από ποτέ να εκφράζονται και να αισθάνονται πιο κοντά σε αυτά που έχουν σημασία γι’ αυτούς” σημειώνεται επίσης.

Λοιπόν, εσείς είστε ένας από τους 700 εκατομμύρια; Εάν ναι, τότε θα μας βρείτε με το όνομα @photonetmagazine. Ακολουθήστε μας και χρησιμοποιήστε το hashgtag #photonetmagazine & #photocontestgr για να μοιράζεστε μαζί μας τις λήψεις σας!