Διαγωνισμοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET-PHOTOCONTEST: ΙΝΤΕRIOR PHOTOGRAPHY

Deadline αποστολής των εικόνων σας: 16 Νοεμβρίου!

Για τον καινούριο μας διαγωνισμό,  έχουμε επιλέξει ένα θέμα πιο εύκολο (φαινομενικά) το οποίο όμως χρειάζεται προσοχή προκειμένου να υπάρξει ένα άρτιο αποτέλεσμα. “Interior Photography” λοιπόν ή “Φωτογράφηση Εσωτερικού Χώρου”: ζητάμε από εσάς λήψεις που να έχουν γίνει σε εσωτερικό χώρο, όπως αναφέρει και ο τίτλος, και στις οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο να παίζει ο ίδιος ο χώρος!

Οι νικητές θα κερδίσουν φωτογραφικά βιβλία από την Nexus Publications και ετήσιες συνδρομές για το περιοδικό Photonet, αξίας 100 ευρώ. Καλές εσωτερικές λήψεις!

Χρήσιμες πληροφορίες
• Στους μηνιαίους διαγωνισμούς του www.photocontest.gr ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ όπως γίνεται στους εβδομαδιαίους. Ο νικητής αναδεικνύεται στο τέλος της διορίας από την κριτική επιτροπή τού περιοδικού Photonet και οι 3 καλύτερες θα δημοσιευτούν στο τεύχος Οκτωβρίου, ενώ θα κερδίσουν πλούσια φωτογραφικά δώρα!

• Περισσότερες πληροφορίες για τους μηνιαίους διαγωνισμούς μπορείτε να βρείτε εδώ.

Φωτό: Γιώργος Παπαστεργής

 


Aρθρογράφος

Δημήτρης Βακρινός

Επαγγελματίας γραφίστας και φωτογράφος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Συν-δημιουργός του www.photocontest.gr μέσα από το οποίο επιθυμεί να δώσει ένα κίνητρο σε κάθε άτομο να ασχοληθεί με τον κόσμο της φωτογραφίας.