Βιβλία Διάφορα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο πιο εύκολος και κατανοητός τρόπος να ξεκινήσετε την ενασχόλησή σας με το μέσο!

Μπορείτε να το αποκτήσετε είτε σε μορφή e-book είτε στην έντυπη μορφή του!

Βιβλία για τη φωτογραφία υπάρχουν πολλά – γιατί ένα ακόμα;

Γιατί κρίνουμε ότι χρειάζεται μια έκδοση που να μεταδίδει όλη τη βασική τεχνική τoύ μέσου, με έναν πραγματικά απλό και κατανοητό τρόπο. Ο συγγραφέας του είναι Δάσκαλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το 1999 και Δάσκαλος Φωτογραφίας από το 2005. Έχει διδάξει, με τη μία ή την άλλη του ιδιότητα, ηλικίες από 6 ως 70 ετών!

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται, με παραδείγματα, ασκήσεις, συμβουλές και όσο πιο σαφή γραφή γίνεται, θέματα όπως ο εξοπλισμός, το φως, το κάδρο και η σύνθεση, η ταξιδιωτική φωτογραφία, το πορτρέτο, η νυχτερινή φωτογραφία, η φωτογραφία δρόμου κ.ά.

Ανατρέχοντας στις σελίδες του, θα βρείτε πολύτιμες υποδείξεις που θα σας βοηθήσουν να αρχίσετε να βγάζετε άμεσα καλύτερες εικόνες. Παράλληλα, θα ανακαλύψετε ιδέες και προτάσεις που θα ενισχύσουν τη φωτογραφική σας εξέλιξη.

Η φωτογραφία ποτέ δεν ήταν τόσο απλή κι εύκολη όσο σήμερα! Με τη βοήθεια της συγκεκριμένης έκδοσης, ωστόσο, θα γνωρίσετε τι πρέπει να κάνετε και με ποιο ακριβώς τρόπο, προκειμένου να ξεχωρίσουν οι δικές σας λήψεις από τις άπειρες που κυκλοφορούν παντού!

  • Συγγραφέας: Aνδρέας Κατσικούδης
  • Σελίδες: 112
  • Διάστασεις: 16.5x24cm
  • Έτος κυκλοφορίας: 2021
  • Τιμή πώλησης e-book στην Ελλάδα: 9€ (για όλο τον υπόλοιπο κόσμο: 12$)
  • Τιμή πώλησης έντυπης έκδοσης: 12€

Πώς να αποκτήσετε το e-book!

 

Aκολουθήστε τα παρακάτω τρία απλά βήματα:

  1. Κάντε κλικ εδώ και αγοράστε το βιβλίο μέσα από την επιλογή “Αdd to cart”. Εάν αυτή είναι η πρώτη συναλλαγή σας μέσω Magzter, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να εγγραφείτε (δωρεάν!) σε αυτή, μέσω του email σας ή μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή στο Twitter.
  2. Μπείτε στη σελίδα των αγορών, πατώντας το σχετικό εικονίδιο που θα βρείτε πάνω δεξιά στη σελίδα:  
  3. Κάντε την πληρωμή μέσω χρεωστικής ή/και πιστωτικής κάρτας και …καλή ανάγνωση!

Εφόσον θέλετε να το διαβάσετε (και) σε συσκευές Android, iPad και iPhone, κατεβάστε τη δωρέαν εφαρμογή του Magzter, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο!


Πώς να αποκτήσετε το έντυπο βιβλίο!

 

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: