Εκθέσεις φωτογραφίας Νέα

ΙΩΑΝΝΑ ΡΑΛΛΗ: “ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ”

Eικαστικές φωτογραφικές αποτυπώσεις του ταπεινού και οικείου.

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Ιωάννας Ράλλη με τίτλο «Όνειρα και Σύμβολα». Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Φεβρουαρίου 2016.

Στην καινούργια της δουλειά η Ιωάννα Ράλλη εκθέτει εικαστικές φωτογραφικές αποτυπώσεις του ταπεινού και οικείου. Μικρά πλάσματα της φύσης, μικρά γλυπτά φτιαγμένα από ευτελή υλικά (χαρτόνι, χαρτί δουλεμένο με κόλλα, σύρμα, αλουμινόχαρτο, σπάγκο, μαλλί πλεξίματος, κλωστή, ξερόκλαδα), κοινοί άνθρωποι και εικόνες της καθημερινότητας επενδυμένες με πολύτιμα χρώματα και υφάσματα αναβαπτίζονται στο φως και στη σκιά μέσα από τον φακό μιας παλιάς Hasselblad 6×6.

Ιωάννα Ράλλη

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Η Ιωάννα Ράλλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960 και σπούδασε στις Η.Π.Α. (Bsc & MFA). Έχει πραγματοποιήσει δέκα ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α.. Έργα τις βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές, καθώς και σε μουσεία. Η έκθεση «Όνειρα και Σύμβολα» είναι η δεύτερη ατομική της έκθεση στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη.

  • Χώρος: Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20
  • Διάρκεια έκθεσης: 28 Ιανουαρίου – 20 Φεβρουαρίου
  • Ώρες λειτουργίας: Τρ., Πέ. & Παρ. 11.00 -15.00 &17.00–20.00, Τετ. 11.00-15.00 & Σάβ. 11.00 –14.00, Κυριακή & Δευτέρα κλειστά