Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

“TO IΡΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ!

Ο μεγάλος διαγωνισμός φωτογραφίας του Μορφωτικού Κέντρου της Πρεσβείας του Ιράν στην Αθήνα συνεχίζεται!

Έχει ετοιμαστεί η πλατφόρμα του διαγωνισμού και καλούνται όλες και όλοι, συμμετέχοντες και μη, να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία αυτών των έργων!

Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, οι 3 φωτογραφίες με τα περισσότερα like από 3 διαφορετικούς φωτογράφους θα κερδίσουν το ειδικό δώρο!

Επίσης, επειδή προβλέπεται και η διοργάνωση μιας έκθεσης με τα υπάρχοντα έργα, μπορείτε βάζοντας ένα comment στο έργο που επιθυμείτε να βοηθήσετε τους διοργανωτές στην επιλογή των καλύτερων έργων προς εκτύπωση!

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για συμμετοχές και όσοι (-ες) δεν έχουν στείλει ακόμη τα έργα τους, μπορούν πριν την λήξη του διαγωνισμού -στο τέλος του Νοεμβρίου- να τα στείλουν μέσω e-mail στη διεύθυνση info@iranculture.gr.

 


Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.