Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

TO IΡΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μεγάλος διαγωνισμός φωτογραφίας του Μορφωτικού Κέντρου της Πρεσβείας του Ιράν στην Αθήνα!

Έχεις πάει στο Ιράν;  Έχεις τραβήξει ωραίες φωτογραφίες με τοπία της χώρας; Ώρα να χρησιμοποιήσεις το υλικό που έχεις!

Στείλε έως τις 30/9/22 δέκα απο τις καλύτερες φωτογραφίες σου από το Ιράν (πόλεις, μνημεία, φύση, αξιοθέατα, ιρανικός λαός, τζαμιά κλπ) στο e-mail info@iranculture.gr και πάρε μέρος σε αυτόν το διαγωνισμό. Δεν χρειάζεται οι φωτογραφίες σου να έχουν τραβηχτεί με επαγγελματική κάμερα, μπορείς να στείλεις ακόμη και τις φωτογραφίες που έχεις στο κινητό σου.

Οι διοργανωτές θα συγκεντρώσουν τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων, θα τις παρουσιάσουν σε μια ειδική πλατφόρμα –με το όνομα του κάθε φωτογράφου– και ο κόσμος θα ψηφίσει και θα επιλέξει τον καλύτερο δημιουργό με τις ωραιότερες λήψεις.

Οι τρεις πρώτοι σε ψήφους θα κερδίσουν ένα δώρο από το Μορφωτικό Κέντρο της Ιρανικής Πρεσβείας.

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα εκτυπωθούν και θα παρουσιαστούν σε έκθεση φωτογραφίας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα με το όνομα του φωτογράφου.

 


Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.