Ενδιαφέρουν Νέα

JOHN MARSHALL: “SUNSET SELFIES”

Μια σύλληψη γεμάτη πρωτοτυπία, που συνδυάζει φωτογραφία και χειροτεχνίες!

Σε όλους μας αρέσει να βλέπουμε φωτογραφίες με σιλουέτες. Ξέρετε, αυτές τις κλασικές, που είναι κόντρα στο φως και μπορείς να διακρίνεις μόνο τη σχήμα του αντικειμένου ή του ανθρώπου που βρίσκεται εκεί.

Ο John Marshall σκέφτηκε κάτι πολύ έξυπνο βασιζόμενος σε αυτή την ιδέα. Αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι στις σιλουέτες δεν μπορείς να διακρίνεις λεπτομέρειες παρά μόνο τη μορφή.

Έφτιαξε λοιπόν τους δικούς του πρωταγωνιστές, ζωγραφίζοντάς τους σε μεγάλα χαρτόνια. Στη συνέχεια τους έκοψε και τους τοποθέτησε μέσα στο κάδρο, δίνοντάς τους πρωταγωνιστικό ρόλο στη σύνθεση και ζωντανεύοντάς τους!

Δείτε μερικές από τις φανταστικές του ιδέες παρακάτω:

sunset-selfies-1 sunset-selfies-2 sunset-selfies-3 sunset-selfies-4 sunset-selfies-5 sunset-selfies-6 sunset-selfies-7 sunset-selfies-8 sunset-selfies-9 sunset-selfies-10 sunset-selfies-11

Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε τη σελίδα του στο Facebook

αλλά και τον λογαριασμό του στο Instagram

Σχετικά με το συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Επαγγελματίας γραφίστας και φωτογράφος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Συν-δημιουργός του www.photocontest.gr μέσα από το οποίο επιθυμεί να δώσει ένα κίνητρο σε κάθε άτομο να ασχοληθεί με τον κόσμο της φωτογραφίας.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;