Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο.

H Λέσχη Φωτογραφίας ν.κ.Κωνσταντινουπολιτών / artPhotoClub διοργανώνει Διαγωνισμό Φωτογραφίας, με θέμα ελεύθερο και έπαθλο 2 υποτροφίες για το φωτογραφικό σεμιναριακό κύκλο  της επιλογής  τους, για το έτος 2017-18.

Η Λέσχη σάς προσκαλεί να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να γνωρίσετε από κοντά τα μυστικά του κόσμου της φωτογραφίας, δίνοντας τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε 2 υποτροφίες σε αυτή,  ώστε να συμμετέχετε δωρεάν, σε ένα σεμιναριακό κύκλο της επιλογής σας, ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων που έχετε.

Ανατρέξτε λοιπόν στο αρχείο σας ή δημιουργήστε ένα νέο project που θα σας δώσει τη ευκαιρία να γίνετε μέλη σε μια μεγάλη Φωτογραφική Λέσχη, με πολλές δραστηριότητες και προγράμματα σεμιναρίων που θα βελτιώσουν αποτελεσματικά τις γνώσεις σας.

Η επιλογή των 2 νικητών θα γίνει από τους Εισηγητές των σεμιναρίων και 2 επίτιμα μέλη της  Λέσχης.

H ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού είναι η Τρίτη, 5  Σεπτεμβρίου 2017. Οι νικητές  θα ανακοινωθούν το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 από την επίσημη σελίδα της Λέσχης στο Facebook και την Ομάδα της Λέσχης  artPhotoClub.

Βραβεία

2 τυχεροί/ές θα κερδίσουν 2 υποτροφίες σε ένα σεμιναριακό κύκλο της επιλογής τους στη Λέσχη Φωτογραφίας ν.κ.Κωνσταντινουπολιτών/artPhotoClub , για το έτος 2017-18. Οι κύκλοι σεμιναρίων ξεκινάνε την 11-15 Σεπτεμβρίου 2017.

Τρόπος συμμετοχής

 • Επιλέξτε και στείλτε 2 φωτογραφίες σας στο  lesxi.konpol@gmail.com αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σας, το κινητό σας τηλέφωνο (για λόγους επικοινωνίας με τους νικητές) και τις φωτογραφικές  γνώσεις που ήδη έχετε.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή, είναι οι συμμετέχοντες να ακολουθήσουν την επίσημη σελίδα του διοργανωτή στο Facebook.

Όροι συμμετοχής

 • Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος άνω της ηλικίας των δεκαοκτώ (18) χρόνων.
 • Οι φωτογραφίες και τα πνευματικά δικαιώματα αυτών, θα πρέπει να ανήκουν στον φωτογράφο, να μην παραβαίνουν διατάξεις της νομοθεσίας και να μην είναι ή έχουν προσβλητικό ή ανήθικο περιεχόμενο.
 • Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν στον διαγωνισμό δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί σε κάποιον άλλον διαγωνισμό.
 • Η Λέσχη Φωτογραφίας Ν.Κ. Κωνσταντινουπολιτών, διατηρεί το δικαίωμα αναδημοσίευσης όλων των φωτογραφιών που λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό. Κάθε συμμετέχων ρητά συναινεί στη χρήση του ονόματός του και της φωτογραφίας του, άνευ οποιουδήποτε χρηματικού ανταλλάγματος στα πλαίσια διενέργειας του παρόντος διαγωνισμού.
 • Όλες οι φωτογραφίες γίνονται δεκτές στον διαγωνισμό, ανεξαρτήτως μέσου (κινητό ή φωτογραφικής μηχανή).
 • Η συμμετοχή στα σεμινάρια μπορεί να γίνει μόνο με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων στο χώρο σεμιναρίων της Λέσχης
 • Διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 ώρα 23:59, έως και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου ώρα 23:59. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την λήξη του διαγωνισμού, οι συμμετοχές είναι αυτοδικαίως άκυρες.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό δεν έχουν τα μέλη της Λέσχη Φωτογραφίας ν.κ.Κωνσταντινουπολιτών/artPhotoClub, καθώς και συγγενείς μέχρι 2ου βαθμού.
 • Στις περιπτώσεις όπου δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιο νικητή του διαγωνισμού, εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ανακοίνωσης των νικητών και αποστολής γραπτού μηνύματος σε αυτούς σχετικά με την παραλαβή της υποτροφίας ή δεν είναι σύμφωνοι με τους όρους του διαγωνισμού ή αρνηθούν να παραλάβουν τις υποτροφίες τους, τότε τα πρόσωπα αυτά χάνουν οριστικά τα δικαιώματά τους επί των υποτροφιών, οι οποίες  θα μεταβιβάζονται σε άλλους συμμετέχοντες.
 • Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό αυτομάτως σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των προαναφερθέντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους.

Φωτό: Η λήψη της περσινής νικήτριας του διαγωνισμού Σοφίας Μανώλη.