Ενδιαφέρουν

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ημερομηνία: Δευτέρα 1 Απριλίου στις 8.00 μμ

Tο Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης συνεχίζει την άοκνη προσπάθειά του για ένα συνεχή και ανοικτό διάλογο υπέρ της Σύγχρονης Φωτογραφίας, με τις ανοικτές στο πλατύ κοινό της πόλης «μηνιαίες συναντήσεις για τη φωτογραφία».

Αυτή τη φορά παρουσιάζει το Διδάκτορα Ψυχοπαθολογίας και συγγραφέα Φώτη Καγγελάρη, δημιουργό των βιβλίων «ΗΟΜΟ PHOTOGRAPHICUS» (Εκδόσεις Ροπή), «ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, Η ΛΕΞΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ» (Εκδόσεις Αρμός), «ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ» (Εκδόσεις Άγκυρα), του πρόσφατα εκδοθέντος «ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ» ( Εκδόσεις Ευρασία) κ.ά.

Αφορμή γι’ αυτή τη συνεύρεση και άνοδο του συγγραφέα στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί το νέο του βιβλίο «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ – Η εικονική απόδειξη της ευτυχίας» (Εκδόσεις Ευρασία). Ο Φώτης Καγγελάρης με την εισήγησή του «ΜΕΤΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ» θα μιλήσει για το μέλλον της φωτογραφίας.

Θα σχολιάσουν:

  • Σωκράτης Δεληβογιατζής: Καθηγητής Φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
  • Βασίλης Καρκατσέλης: Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Φωτογράφος-Εικαστικός
  • Ιωάννης Μήτρου: Διδάσκων στην Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, Ψυχαναλυτής

Θα ακολουθήσει συζήτηση.


  • Χώρος: CAFE BAZAAR, Παπαμάρκου 34, Πλατεία Άθωνος, τηλ 2310 241817
  • Ημερομηνία: Δευτέρα 1 Απριλίου, στις 8.00 μμ
  • Είσοδος ελεύθερη

Σχετικά με το συντάκτη

Κωνσταντίνος Φλώρος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Περιοδικών Ήχου και Εικόνας (EISA) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;