Ενδιαφέρουν

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ ΣΕ 4 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!

Το πρόγραμμα του εξαιρετικού συνεργάτη μας την ερχόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις του βιβλίου του σε Αθήνα, Ιωάννινα, Έδεσσα και Κοζάνη!

Θυμίζουμε πως ο Ανδρέας (επίσημος Φωτογράφος Fujifilm Hellas, Φωτογράφος δρόμου, Δάσκαλος φωτογραφίας και ιδρυτής της ομάδας Spontaneous Shooters) παρουσίασε πρόσφατα ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον λεύκωμα με τίτλο “MIA ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ”.

Το λεύκωμα είναι το αποτέλεσμα ενός πολύχρονου προσωπικού φωτογραφικού project, το οποίο διήρκησε από το 2015 έως και το 2022 σε Δανία, Ελλάδα, Σερβία, Ισραήλ, Τουρκία, Μαρόκο, Ισπανία και Πορτογαλία. Για τις λήψεις χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά mirrorless φωτογραφικός εξοπλισμός της Fujifilm Χ – Series.

Δείτε το εξώφυλλό του:

Χρησιμοποιώντας το αγαπημένο του είδος φωτογραφίας, αυτό της Φωτογραφίας Δρόμου, και το διαθέσιμο φυσικό φως, ο Ανδρέας εξερεύνησε με ελεύθερο στυλ πολλά νέα μέρη και ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα, συλλαμβάνοντας στιγμές που περνούν γρήγορα από μπροστά μας, αλλά μένουν και αποτυπώνονται ανεξίτηλα στον καμβά της ζωής μας, διαμορφώνοντας μελλοντικά τον ψυχισμό μας. Το σύνολό τους υποδηλώνει μια αέναη αναζήτηση, που εκφράζεται μέσω του προσωπικού αγώνα ύπαρξης κάθε ανθρώπου μέσα κι έξω από τις μεγαλουπόλεις του 21ου αιώνα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των εξορμήσεών του για τις προσεχείς ημέρες!


Δευτέρα 23.10
Φωτογραφική Λέσχη Αμαρουσίου-f531 στις 19:00 | Αίθουσα ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ – ΤΟΛ, Λεωφ. Κηφισίας 207 & Σαλαμίνος 59-55, Μαρούσι
Τετάρτη 25.10
Photometria photography center, Ιωάννινα, στις 19:30 | Αίθουσα photometria, Ιωάννινα, 21ης Φεβρουαρίου 184.
Παρασκευή 27.10
Ομάδα φωτογραφίας του συλλόγου καλλιτεχνών Έδεσσας “Απελλής”, στις 20:00 | Aίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Έδεσσας, περιοχή Μύλων, Έδεσσα.
Δευτέρα 30.10
Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης “Φωτοδίοδος” στις 20:30 | Κωνσταντινουπόλεως & Σμύρνης, Κοζάνη.