Ενδιαφέρουν

O ANΔΡΕΑΣ ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ ΣΤΟ PUBLIC

H εκδήλωση πλαισιώθηκε από την παρουσίαση της Fujifilm Χ-Τ3 και την κλήρωση μιας XF10!

To iFocus.gr παρουσίασε τον Ανδρέα Καμουτσή επίσημο X-Photographer της FujiFilm τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018, στο Cafe Public Συντάγματος. Το Photonet έδωσε το παρών!

Ο φωτογράφος έδειξε το φωτογραφικό του έργο πλαισιώνοντάς το με παλιά αλλά και πρόσφατα project του. Το κοινό είχε τη δυνατότητα να συζητήσει μαζί του πάνω σε τεχνικά θέματα, καθώς επίσης, και για την ιστορία που κρύβει κάθε φωτογραφία του.

Κατά τη διάρκεια της έκδηλωσης παρουσιάστηκε, από το φωτογράφο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα η νέα mirrorless φωτογραφική μηχανή της Fujifilm Χ-Τ3 παρουσία συντελεστών της Fujifilm Hellas.

Fujifilm Χ-Τ3

Στο τέλος της παρουσίασης κληρώθηκε μια φωτογραφική μηχανή στο κοινό, η Fujifilm XF10 που μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά (αξίας 550€) ευγενική χορηγία της Fujifilm Hellas.

Στην αρχή καθώς και στο τέλος της εκδήλωσης, υπήρξε η δυνατότητα για τους πολυπληθείς συμμετέχοντες, να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν μηχανές και φακούς της σειράς Χ της Fujifilm.

Γαβριήλ Νικολαΐδης (Fujifilm Hellas)

Aνδρέας Καμουτσής

Γαβριήλ Νικολαΐδης (Fujifilm Hellas) – Δώρα Λαβάζου (iFocus)

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Καμουτσή

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, που τώρα επίσης χρησιμοποιεί ως επαγγελματική φωτογραφική του βάση, παρόλο που ταξιδεύει εκτενώς σε διάφορες φωτογραφικές αποστολές σε όλη την χώρα και στο εξωτερικό.
Είναι επίσημος φωτογράφος της Fujifilm (Χ-Photographer) και οι φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί σε πολυάριθμες ιστοσελίδες και περιοδικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ο κύριος στόχος του είναι να καταγράψει ισχυρά οπτικά στοιχεία, όπως το μυστήριο τα συναισθήματα, την αρμονία και την απλότητα.
Αυτή η μοναδική τέχνη υφίσταται ως καλλιτεχνική έκφραση του εαυτού του και συνάμα λειτουργεί ως ένα μεγάλο πεδίο συνεχούς αυτοανακαλύψεως, σαν μια πορεία για την προσωπική και δημιουργική εκπλήρωση μέσα από το συνεχώς μεταβαλλόμενο όραμα αυτού του κόσμου.