Ενδιαφέρουν

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΙΕΝΤΙΔΗΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Η παρουσίαση θα γίνει αύριο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις 18.00, στο χώρο της Λέσχης “ΦΩΤΟΜΕΤΡΗΣΗ” (Πολυχρόνη Λεμπέση 32, Σαλαμίνα).

O δημιουργός θα παρουσιάσει το φωτογραφικό του έργο Βιομηχανική Τοπιογραφία.

Πρόκειται για εν εξελίξει έργο που αποτελείται από τοπία με βιομηχανική δραστηριότητα, καθώς και από τοπία βιομηχανικής αρχαιολογίας, απομεινάρια του παρελθόντος που εξιστορούν την βιομηχανική μας κληρονομιά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

Mini CV

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Η αγάπη του για την φωτογραφία ξεκινά, όταν ακόμη από τα πρώτα εφηβικά του χρόνια φωτογραφίζει τις αναμνηστικές οικογενειακές στιγμές, με μία μικρή φωτογραφική μηχανή pocket instamatic. Ξεκίνησε παρακολουθώντας ένα θεωρητικό σεμινάριο φωτογραφίας στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. Συνέχισε με σεμινάριο τεχνικής της φωτογραφίας και εμφάνισης – εκτύπωσης ασπρόμαυρου φιλμ στον Πειραϊκό Σύνδεσμο με δάσκαλο τον Κίμωνα Αξαόπουλο. Τα επόμενα χρόνια παρακολουθεί, σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας στα Ν.Ε.Λ.Ε. Δυτικής Αττικής. Τα δύο τελευταία χρόνια φοίτησε στο ΔΙΕΚ Αγ. Αναργύρων στο τμήμα ”Τέχνη Φωτογραφίας” όπου ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών και την πρακτική του άσκηση. Είναι μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Σαλαμίνας ‘’ΦΩΤΟΜΕΤΡΗΣΗ’’. Η φωτογραφία για τον Κωνσταντίνο αποτελεί μορφή έκφρασης, επικοινωνίας αλλά και ψυχοθεραπείας, καθώς η τέχνη είναι το φάρμακο της ψυχής. Του αρέσουν τα ταξίδια, η μουσική και το διάβασμα.