Ενδιαφέρουν

Η ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!

Δύο λεπτά από μαγικές εναέριες λήψεις ζώων από κάθε γωνιά του κόσμου!

Ο φωτογράφος Karim Iliya δημοσίευσε ένα νέο βίντεο με τίτλο Wild Planet γεμάτο από εντυπωσιακές εναέριες λήψεις που απαθανάτισε, πετώντας το drone του σε διάφορα σημεία του κόσμου.

«Με την εξημέρωση των ζώων, οι άνθρωποι βλέπουν τους εαυτούς τους ως κυρίαρχους του πλανήτη και των ζώων που ζουν πάνω σε αυτόν. Τα ζώα θανατώνονται για φαγητό, εργάζονται ή τοποθετούνται σε αυτόν τον πλανήτη για να εξυπηρετούν τις ανάγκες μας», γράφει ο Karim. “Αλλά μια πιο προσεκτική ματιά στις ζωές των ζώων αποκαλύπτει έναν συναρπαστικό και περίπλοκο κόσμο.”

Για το παρακάτω απολαυστικό βίντεο που δημιούργησε ο Karim, χρησιμοποίησε ένα DJI Inspire 1 X5, ένα Phantom 4 Pro κι ένα Phantom 3 Pro, αφού ταξίδεψε στο Περού, τη Σρι Λάνκα, την Κένυα, τη Γκάνα, τη Χαβάη και την Ισλανδία!

Σχετικά με το συντάκτη

Γιώργος Μασχαλίδης

Γιώργος Μασχαλίδης

Σπουδάζει λογιστική και παράλληλα ασχολείται με τη φωτογραφία. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά το 2010. Από τον πρώτο, κιόλας, χρόνο, γεννήθηκε μέσα του η ιδέα του www.photocontest.gr. Σήμερα, συνεχίζει, μέσα από αυτό, να μαθαίνει και να εξελίσσεται πάνω στη φωτογραφία - και το ίδιο εύχεται ότι κάνουν και οι χρήστες του!

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;