Ενδιαφέρουν

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2021

Δείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες!

Σεμινάριο φωτογραφίας αρχαρίων, διάρκειας 4 μηνών, από το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και τη φωτογραφική ομάδα fplus στη Λάρισα

 Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και η φωτογραφική ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνει τη διοργάνωση φωτογραφικού σεμιναρίου διάρκειας 4 μηνών που θα υλοποιηθεί στο Μύλο του Παππά με θέμα «Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας» με εισηγητή τον Ανδρέα Κατσάκο.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές της φωτογραφίας, περιλαμβάνοντας κυρίως τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσο έκφρασης.

Ο κύκλος των μαθημάτων πλαισιώνεται από παρουσιάσεις φωτογράφων, εξωτερικές λήψεις για πρακτική εφαρμογή, ανάθεση ασκήσεων και κριτική ανάλυση των φωτογραφιών που δημιουργηθούν κατά την διάρκεια του εργαστηρίου.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση συμμετοχής.

Covid-19 / Ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία

Η είσοδος στον χώρο προϋποθέτει Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης SARS-Cov-2 (έως 6 μήνες από τη διάγνωση), ή αρνητικό εργαστηριακό rapid test αντιγόνου (έως 24 ώρες πριν τη προσέλευση στο σεμινάριο). Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα κατά της πανδημίας:

  • Αερισμός του χώρου κατά την διάρκεια των σεμιναρίων
  • Απόσταση μεταξύ των συμμετεχόντων
  • Η χρήση μάσκας, η οποία κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων θα είναι υποχρεωτική για όλους.
  • Καθαριότητα και απολύμανση της αίθουσας πριν και μετά το σεμινάριο.

INFO

Έναρξη: Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, στις 19.30 στο Μύλο του Παππά, (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα.
Αριθμός θέσεων: 12
Ημέρα και ώρα διεξαγωγής:
Κάθε Πέμπτη 19.30 – 21.00
Ενημέρωση / πληροφορίες: 
T: 6944241177 (Ανδρέας Κατσάκος), E: katsakos@gmail.com
Διάρκεια: 4 μήνες

Δήλωση συμμετοχής στο σεμινάριο: κάντε κλικ εδώ!

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του εισηγητή

Ο Ανδρέας Κατσάκος γεννήθηκε στην Λάρισα το 1973. Σπούδασε φωτογραφία στο Ι.Ι.Ε.Κ. E.S.P.
Με τη φωτογραφία ασχολείται ερασιτεχνικά από το 1996. Το φωτογραφικό του έργο έχει παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δουλειά του επίσης δημοσιεύτηκε σε ομαδικά λευκώματα και σε διάφορα φωτογραφικά περιοδικά. Το 2010 μαζί με τον Γρηγόρη Κατσιάνα δημιούργησαν το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag. Το 2013 ανέλαβε την δημιουργία της Φωτογραφικής Ομάδας “fplus”. Τα τελευταία χρόνια έχει επιμεληθεί και οργανώσει μεγάλο αριθμ ό εκθέσεων και άλλων φωτογραφικών εκδηλώσεων.