Εκθέσεις φωτογραφίας

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ: “Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!”

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 19:00. Θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Απριλίου 2022!

Ο καταξιωμένος και βραβευμένος φωτορεπόρτερ, σε συνεργασία με την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία, διοργανώνει μια ιστορική έκθεση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε ομογενείς μας από την περιοχή της Μαριούπολης, οι οποίοι φιλοξενούνται στη χώρα μας.

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τη ζωή και τις δραστηριότητες του ελληνισμού της Μαριούπολης, όπως τα κατέγραψε με το φακό του από παλαιότερο οδοιπορικό του στις πόλεις της Ουκρανίας, Κιέβο, Μαριούπολη και Σαρτανά, συνοδεύοντας τον αείμνηστο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Η έκθεση θα στεγαστεί στα γραφεία της Ε.Φ.Ε. στο Δήμο Ζωγράφου, που έχει αδελφοποιηθεί με το Δήμο Σαρτανά! Μετά το πέρας αυτής θα φιλοξενηθεί (8-10 Απριλίου) στο περίπτερο της ΠΕΦΦΕΕ στην έκθεση PHOTOVISION 2022 στο Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).

Χορηγοί επικοινωνίας – υποστηρικτές της έκθεσης είναι η Πανελλήνια Ένωση Φωτοειδησεογράφων και το Ελληνικό Τμήμα της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων. Χορηγοί για τις εκτυπώσεις οι ROMCO DIGITAL και IRIS COLOR.

  • Χώρος: Ελληνική Φωτογραφική Εταιρία, Πόντου 12, Ζωγράφου – Τηλ.: 210 822 8131
  • Εγκαίνια: Τετάρτη 23 Μαρτίου, 19:00
  • Διάρκεια: 23 Μαρτίου – 6 Απριλίου 2022
  • Ώρες λειτουργίας: καθημερινές, 17:30-21:00
  • Είσοδος ελεύθερη