Ενδιαφέρουν

ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ

Διοργανώνεται από το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και τη φωτογραφική ομάδα fplus στη Λάρισα και απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων!

To σεμινάριο θα υλοποιηθεί στο Μύλο του Παππά με θέμα «Εισαγωγή στη Φωτογραφία» με εισηγητές τον Ανδρέα Κατσάκο και τον Βασίλη Κακαδιάρη.

Στόχος του είναι η εξοικείωση των μαθητών με την τέχνη της φωτογραφίας, περιλαμβάνοντας κυρίως τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσο έκφρασης.

Στο σεμινάριο που θα έχει συνολική διάρκεια 4 μήνες μπορούν να συμμετέχουν μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.

Στο τέλος του, το υλικό που θα παραχθεί καθ’ όλη την διάρκεια, θα αξιολογηθεί και θα αποτελέσει τον κορμό μιας ομαδικής μαθητικής έκθεσης φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί στο χώρο του Μύλου του Παππά.


ΙΝFO

  • Εγγραφές / ενημέρωση: Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023, 18.00 – 19.00 στο Μύλο του Παππά, (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα.
  • Έναρξη: Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, στις 18.00
  • Εισηγητές: Ανδρέας Κατσάκος, Βασίλης Κακαδιάρης
  • Περισσότερες πληροφορίες: Ανδρέας Κατσάκος, T: 6944241177 – katsakos@gmail.com | Βασίλης Κακαδιάρης: T: 6986537115 – bill.kakadiaris@gmail.com
  • Διάρκεια: 4 μήνες
  • Κόστος: Δωρεάν

Σύντομο βιογραφικό του εισηγητή

Ο Ανδρέας Κατσάκος (βλ. φωτό στην κορυφή της σελίδας) γεννήθηκε στην Λάρισα το 1973. Σπούδασε φωτογραφία στο Ι.Ι.Ε.Κ. E.S.P. Με τη φωτογραφία ασχολείται ερασιτεχνικά από το 1996. Το φωτογραφικό του έργο έχει παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δουλειά του επίσης δημοσιεύτηκε σε ομαδικά λευκώματα και σε διάφορα φωτογραφικά περιοδικά. Το 2010 μαζί με τον Γρηγόρη Κατσιάνα δημιούργησαν το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag. Το 2013 ανέλαβε την δημιουργία της Φωτογραφικής Ομάδας fplus. Τα τελευταία χρόνια έχει επιμεληθεί και οργανώσει μεγάλο αριθμό εκθέσεων και άλλων φωτογραφικών εκδηλώσεων.

Βασίλης Κακαδιάρης


Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;