Διαγωνισμοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

“Η ΛΑΡΙΣΑ ΑΛΛΙΩΣ”: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΩΣ 6/10

Η δράση απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της φωτογραφίας!

Έως και την Τρίτη 6 Οκτωβρίου παρατείνεται ο διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα “Η Λάρισα αλλιώς” που διοργανώνει το Γραφείο Υποψηφιότητας της Λάρισας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 και το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό FMAG.

Η δράση απευθύνεται στους λάτρεις της φωτογραφίας και τους καλεί να αναδείξουν άγνωστες όψεις και αθέατες πλευρές της πόλης όπως τις βιώνουν στην καθημερινότητα τους.

Ο Διαγωνισμός διενεργείται αποκλειστικά διαδικτυακά στο www.larissa2021.eu και προβλέπει ένα βραβείο κοινού που θα προκύψει από διαδικτυακή ψηφοφορία και δύο βραβεία κριτικής επιτροπής. Εικοσιπέντε επιπλέον φωτογραφίες θα λάβουν τιμητική διάκριση. Η σύνθεση της τριμελούς κριτικής επιτροπής θα ανακοινωθεί μετά την λήξη του διαγωνισμού.

Οι φωτογραφίες που θα βραβευθούν, θα προβληθούν σε έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στο Μύλο του Παππά μεταξύ 13 και 16 Οκτωβρίου 2015.

Οι διαδικασίες, οι όροι και οι προϋποθέσεις για συμμετοχή στο διαγωνισμό έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο www.larissa2021.eu όπου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και άλλες ηλεκτρονικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την υποψηφιότητα της Λάρισας.

 


Aρθρογράφος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της EISA (Expert Imaging and Sound Association) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.