Ενδιαφέρουν Νέα

Η ΛΕΣΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Θα παρουσιαστούν οι δράσεις της ομάδας και ομαδικές δουλειές. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων της συναντήσεων, η Φωτογραφική Ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, φιλοξενεί αύριο Τρίτη 4 Απριλίου 2017 και ώρα 19:30, στο Μύλο του Παππά στη Λάρισα(Γεωργιάδου 53, 1ος όροφος) τη Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας. Είσοδος Ελεύθερη.

Στο πρώτο σκέλος της παρουσίασης, μια ομάδα εκπροσώπων μελών της Λέσχης Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας θα μιλήσει για τις δράσεις του συλλόγου και θα προβάλει κάποιες επιλεγμένες ομαδικές δουλειές.
Στο δεύτερο σκέλος της παρουσίασης τα μέλη της ομάδας θα παρουσιάσουν την φωτογραφική τους δουλειά.
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Τα μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας.

Σύντομο Ιστορικό
Η Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕΦΚΚ), έχει κάνει δυναμική είσοδο στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, αναπτύσσοντας πλήθος δραστηριοτήτων και συνεργασιών με καλλιτέχνες, υπηρεσίες, συλλόγους, οργανισμούς, περιοδικά, βιβλία, εφημερίδες, τηλεόραση. Λειτουργεί από το Μάρτιο του 1978.
Σύμφωνα με το Καταστατικό της Λέσχης, σκοπός της είναι : α) η ανάπτυξη του καλλιτεχνικού πνεύματος και η εξύψωση της τέχνης της καλλιτεχνικής φωτογραφίας, του κινηματογράφου και του βίντεο β) η προβολή της Καρδίτσας Λαογραφικά, Τουριστικά, Αρχαιολογικά κτλ. και γ) η οργάνωση συνεδρίων, διαλέξεων, εκθέσεων, προβολών, σεμιναρίων, φεστιβάλ, εργαστηρίων καθώς και η λειτουργία σχολών για μαθήματα σχετικά με τα παραπάνω αντικείμενα επ’ αμοιβή ή δωρεά.

  • Φωτό επάνω: Ελένη Ιωαννίδου (από την Φωτογραφική Ομάδα fplus)