Εκθέσεις φωτογραφίας Νέα

LELIA DELGADO: ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ

Ανακαλύψτε τη μαγεία της μυστικιστικής φύσης της Βενεζουέλας!

Η Πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνα, οργανώνει έκθεση φωτογραφίας, από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου 2015, στο πλαίσιο του εορτασμού της «12ης Οκτωβρίου- Ημέρα της Αντίστασης των Ιθαγενών».

Η Έκθεση “Αυτόχθονες της Βενεζουέλας” αποτελείται από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της γνωστής ερευνήτριας και φωτογράφου, Lelia Delgado, του Κέντρου Σπουδών της Αισθητικής των Ιθαγενών της Βενεζουέλας. Μέσω των φωτογραφιών της, θα ταξιδέψουμε στη μαγεία της μυστικιστικής φύσης της Βενεζουέλας, μέσα από την οποία αναδύονται τα πρόσωπα των ιθαγενών, γεμάτα ζωή και δυναμισμό.

H έκθεση θα γίνει στην Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία, από τις 13 ως τις 16 Οκτωβρίου, από τις 18.00 ως τις 21.00, ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 12 Οκτωβρίου 2015, στις 19.30 μ.μ. Η Πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, προσκαλεί όλο το ελληνικό κοινό, καθώς και τη βενεζουελάνικη και τη λατινοαμερικάνικη κοινότητα, να παρευρεθούν σε αυτή την εκδήλωση , με στόχο τη γνωριμία και την επαφή με τις πολιτιστικές πτυχές των δύο λαών.