Νέα Νέα μοντέλα

ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ LG Χ POWER2

Διαθέτει μπαταρία 4,500mAh, τη μεγαλύτερη σε διάρκεια που έχει παρουσιάσει η LG!

Η LG Electronics  ξεκινά την κυκλοφορία του smartphone LG X power2, αυτό το μήνα, στις αγορές όλου του κόσμου, ξεκινώντας από τη Βόρεια Αμερική και έπειτα στις αγορές στην Ασία, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και άλλες περιοχές.

Το LG X power2, μία συσκευή από τη μεσαία κατηγορία, απευθύνεται σε καταναλωτές που κάνουν συχνή χρήση και αναζητούν από την αγορά μια συσκευή με ανταγωνιστικές τιμές, μεγάλη οθόνη, προηγμένες λειτουργίες κάμερας και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με μακράς διάρκειας μπαταρία 4.500mAh, το LG X power2 είναι ιδανικό για χρήστες που απολαμβάνουν να παρακολουθούν ταινίες και βίντεο στα τηλέφωνά τους, να παίζουν παιχνίδια ή απλώς να διεκπεραιώνουν πράγματα μέσω του κινητού τηλεφώνου.

Η μπαταρία του LG X power2 που φορτίζει γρήγορα έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο, χωρίς επαναφόρτιση. Με πλήρη φόρτιση, μπορεί να αντεπεξέλθει σε 26 ώρες χρόνο ομιλίας, 18 ώρες προβολής βίντεο ή 19 ώρες σερφάρισμα στο διαδίκτυo. Η μεγάλη οθόνη αφής HD In-cell Touch 5,5 ιντσών, με ανάλυση 1280x720p, υπόσχεται μια εντυπωσιακή εμπειρία προβολής με πλούσια, ζωντανά χρώματα.

Με μπροστινή κάμερα ευρείας γωνίας 5MP, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν ομαδικές φωτογραφίες, ενώ το έξυπνο UX της LG περιλαμβάνει το Auto Shot και το Gesture Interval Shot που απλοποιεί τη λήψη selfies ενεργοποιώντας το κλείστρο αμέσως μόλις εντοπιστεί το πρόσωπο του χρήστη ή η κίνηση χεριού. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν αμέσως τις φωτογραφίες γρήγορα μέσω της λειτουργίας Quick Share. Στο πίσω μέρος, η βασική κάμερα 13MP διαθέτει τη λειτουργία Zero Shutter Lag για γρήγορες λήψεις χωρίς καθυστέρηση. Το απαλό φλας LED καθιστά δυνατή τη λήψη φωτογραφιών σε χαμηλό φωτισμό, χωρίς το σύνηθες σκληρό φωτισμό του flash που διαθέτουν οι υπόλοιπες κάμερες των smartphones της αγοράς.

Η τιμή και η ακριβής ημερομηνία διαθεσιμότητας θα ανακοινώνονται τοπικά σε κάθε αγορά.