Ενδιαφέρουν Νέα

ΕΝΑ VIDEO 360 MOIΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΤονίΖει τη σημασία της προστασίας των Μνημείων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ, από το 1972, για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Η LG δημιούργησε ένα video 360 μοιρών, για να τονίσει τη σημασία της προστασίας των Μνημείων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Χρησιμοποιώντας την ευελιξία της LG 360 CAM, το δύο λεπτών 360 μοιρών video, απεικονίζει διάσημα αξιοθέατα κάτω από ένα νέο πρίσμα, και παροτρύνει τους θεατές να δράσουν, προκειμένου να έχουν έναν πιο ενεργό ρόλο στην προστασία της πολύτιμης κληρονομιάς τους.

Great Wall 360

Σινικό Τείχος

Η δύναμη του video 360 μοιρών, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τους θεατές πέρα από τα όρια που θέτουν οι συσκευές, προσφέροντας μία συναρπαστική ματιά στο μέλλον του διαδραστικού περιεχομένου. Με μνημεία ορόσημα, όπως το Άγαλμα της Ελευθερίας, τον Πύργο του Άιφελ, τη Κόκκινη Πλατεία, το Σινικό Τείχος της Κίνας, την Όπερα του Σίδνεϊ (φωτό στην κορυφή της σελίδας), και το Changdeok Palace της Σεούλ, το video ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση των social media για VR περιεχόμενο. Οι μοναδικές εικόνες 360 μοιρών και τα videos στις κορυφαίες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να αυξάνονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Το Facebook ανέφερε ότι πάνω από 20.000 video 360 μοιρών έχουν “ανέβει” από τότε που το format υποστηρίχθηκε για πρώτη φορά, με  εκατοντάδες video ακόμα να προστίθενται κάθε μέρα.

Red Square 360

Κόκκινη Πλατεία

Οι λήψεις κάθε τοποθεσίας από τους εργαζομένους της LG πραγματοποιήθηκε σε μορφή 360 μοιρών, χρησιμοποιώντας την LG 360 CAM. Η LG 360 CAM διαθέτει δύο κάμερες 13 MP, ο συνδυασμός των οποίων επιτρέπει τη λήψη εικόνων και video από όλες τις κατευθύνσεις. Το μικρό μέγεθος αλλά και το ελαφρύ βάρος της κάμερας, την καθιστούν απολύτως φορητή, ενώ η μακράς διάρκειας 1.200 mAh μπαταρία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβούν μέχρι και 70 λεπτά video μεταξύ των φορτίσεων. Η LG 360 CAM προσφέρει στους καταναλωτές ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο, θέτοντας νέα δημιουργικά όρια και καταγράφοντας πιο πλήρες και πλούσιο περιεχόμενο.