Νέα Νέα μοντέλα

LG: ΝΕΑ SMARTPHONES ΣΤΗ CES

Τέσσερα νέα μοντέλα από την K Series και το Stylus 3 θα είναι διαθέσιμα.

Η LG θα παρουσιάσει τέσσερα νέα μοντέλα smartphones μεσαίας κατηγορίας από την K Series και το νέο Stylus 3 στην CES 2017 στο Λας Βέγκας. Οι νέες συσκευές μεσαίας κατηγορίας είναι εξοπλισμένες με τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά και την τεχνολογία αιχμής που φέρουν οι premium ναυαρχίδες της LG, όπως τον ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών της μπροστινής κάμερας και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής.

Το K10 διαθέτει οθόνη αφής HD In-cell 5.3-ιντσών. Η 5MP ευρυγώνια 120 μοιρών εμπρόσθια κάμερα συμπληρώνει την πίσω κάμερα 13MP που έχει χρησιμοποιηθεί σε συσκευές της ναυαρχίδας ‘LG G Series’. Επιπλέον προηγμένα χαρακτηριστικά που συνήθως δεν είναι διαθέσιμα σε smartphones αυτής της κατηγορίας είναι α σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, το μεταλλικό, ανθεκτικό αλλά και λεπτό πλαίσιο 7,9 χιλιοστών και ο 2.5D Arc Glass σχεδιασμός.

Το Κ8 διαθέτει οθόνη αφής 5 ιντσών HD In-cell, 5MP εμπρόσθια κάμερα και 13MP πίσω κάμερα, ενισχύοντας τα έξυπνα χαρακτηριστικά εμπειρίας χρήσης της LG, όπως οι λειτουργίες Auto Shot και Gesture Shot κάνοντας τη λήψη των selfies ακόμη πιο διασκεδαστική. Η λειτουργία Auto Shot ενεργοποιεί αυτόματα το κλείστρο της εμπρόσθιας κάμερας, όταν το πρόσωπο του χρήστη εντοπιστεί ενώ η λειτουργία Gesture Shot πραγματοποιεί τη λήψη φωτογραφιών selfies με μία απλή κίνηση, χωρίς να χρειάζεται να πατήσει το κουμπί του κλείστρου κουνώντας το τηλέφωνο στην πιο κρίσιμη στιγμή.

Το Κ4 είναι εξοπλισμένο με μία ευαίσθητη οθόνη αφής In-cell 5 ιντσών, 5MP εμπρόσθια και πίσω κάμερα, καθώς και τις δημοφιλείς λειτουργίες Auto Shot και Gesture Shot που είναι διαθέσιμες και στο Κ8. Διαθέτει λεπτό σχεδιασμό με πλαίσιο 7,9 χιλιοστών, αποσπώμενη μπαταρία 2,500mAh, καθώς και υποδοχή για microSD για επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

LG K10

Το μικρότερο μοντέλα της σειράς, το K3 διαθέτει οθόνη αφής On-cell 4,5 ιντσών, πίσω κάμερα 5MP και εμπρόσθια κάμερα 2MP υποστηρίζοντας επίσης τη λειτουργία Gesture Shot. Διαθέτει μια υποδοχή microSD και αποσπώμενη μπαταρία 2,100mAh.

Η LG επίσης θα παρουσιάσει την τρίτη γενιά Stylus 3, την τελευταία έκδοση του Stylus smartphone μεσαίας κατηγορίας (Stylo στις Ηνωμένες Πολιτείες). Το Stylus 3 προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία γραφής, με μία γραφίδα διαμέτρου 1,8 χιλιοστών προσφέροντας την αίσθηση ενός πραγματικού στυλό όταν ο χρήστης γράφει στην οθόνη. Το Stylus 3 διαθέτει επίσης σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και ενισχυμένη εμπειρία χρήσης με τις λειτουργίες Pen Pop 2.0, Pen Keeper και Screen-off Memo. Με το Pen Pop 2.0, o χρήστης δεν χάνει ποτέ τις σημειώσεις και τα memos του, καθώς μπορεί να τα ρυθμίσει να εμφανίζονται κάθε φορά που μετακινεί τη γραφίδα από την οθόνη. Το Pen Keeper στέλνει μία προειδοποίηση όταν η γραφίδα είναι απομακρυσμένη από το τηλέφωνο, ενώ το screen-off Memo επιτρέπει στους χρήστες να σημειώνουν απευθείας πάνω στην οθόνη, ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένη.

LG Stylus 3

Πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των smartphones θα ανακοινωθούν σε τοπικό επίπεδο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.